Een virtuele tour door onze mooie organisatie! Neem jij ook een kijkje?

Oók dit jaar willen we jullie de mogelijkheid geven om een kijkje te nemen bij Oktober. Het zal net wat anders zijn dan je gewend bent, maar dat maakt het zeker niet minder leuk! We nemen je aan de hand van een virtuele tour mee in onze organisatie. Onze collega’s vertellen je meer over hun werk en de mogelijkheden die Oktober biedt en daarnaast geeft de tour je een indruk van hoe de werkvloer er uitziet. Zaterdag 27 maart gaat de virtuele tour live, maar je kan 365 dagen een bezoekje brengen via het online platvorm van de Open Bedrijvendag. Dit geeft jou de mogelijkheid om ons zelfs in deze tijd te bezoeken. Klik daarvoor op deze link: Oktober (tourmkr.com).

We maken het contact persoonlijk door live sessies te organiseren. In deze sessies beantwoorden medewerkers van recruitment en het team vrijwilligers al je vragen en geven ze extra informatie over het werken bij Oktober. Zaterdag vanaf 10:00 zijn wij live tijdens de Open Bedrijven Dag! Wil je met ons in contact komen of ben je benieuwd naar onze zorginstelling? Bezoek dan onze bedrijfspagina op: https://www.openbedrijvendag.nl/deelnemende-bedrijven/oktober. Hier komt een melding zodra we live zijn. Recruitment trapt af van 10.00 tot 11.00, daarna volgt het team vrijwilligers van 11.00 tot 12.00. Op deze manier hopen we dat we jullie enthousiast kunnen maken voor het werken bij Oktober. Wij hebben er ontzettend veel zin in, jij ook?

Bij Oktober vinden we het belangrijk dat cliënten een warm thuis hebben, waar hun bed ook staat. Dit doen we door te blijven innoveren en door persoonlijke zorg te verlenen. Onze organisatie bestaat uit verschillende verpleeghuizen, wijkzorg, hulp bij het huishouden, revalidatiecentra voor senioren, een hospice en een dagbestedingshuis. Wil jij ook graag je steentje bijdragen aan de zorg voor onze ouderen? Kijk dan eens op werkenbijoktober.nl om te zien welke vacatures we open hebben staan.