Contact
A
A
A
Inloggen medewerkers
Werken bij Oktober Inloggen medewerkers
Contact
A
A
A

In september 2022 breidt onze locatie Floriaan in Bladel uit met een PG-afdeling. Dennenlaan wordt een leerafdeling met acht bewoners. Op deze afdeling gaan wij kwalitatief hoogwaardige zorg leveren aan acht bewoners met dementie. Een afdeling met een leerklimaat waarin samen geleerd en gewerkt wordt. We zijn op zoek naar nieuwe medewerkers die willen fungeren als rolmodel voor aankomend gediplomeerden. Heb jij affiniteit met de doelgroep psychogeriatrie? Vind je het een uitdaging om mee te bouwen aan een nieuwe afdeling? En vind jij het leuk om studenten te begeleiden zodat ze met jouw hulp een mooie carrière bij Oktober kunnen voortzetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waarom werken op een nieuwe leerafdeling?
Werken op een nieuwe leerafdeling betekent dat je wel van een uitdaging houdt! Je kunt goed coachen en krijgt energie van het overdragen van jouw kennis. Je vindt het prettig om te werken in een leerklimaat waarin we naast samen werken ook vooral samen leren. Uiteraard is de kwaliteit van zorg op een leerafdeling goed geborgd. Maar, misschien nog wel belangrijker, werken we samen aan – en leren we samen over – kwaliteit van leven. Op de nieuwe leerafdeling zijn het niet alleen de leerlingen die leren en ontwikkelen. Nee, iedereen op een leerafdeling leert!

Vacatures
Het team bestaat uit een vast aantal helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen en leerlingen die elkaar afwisselen. Het vaste team heeft een grote rol in het opleiden en begeleiden van leerlingen

Enthousiast? Bekijk hieronder de vacatures die we open hebben staan voor de nieuwe leerafdeling.

Ben jij nieuwsgierig hoe het is om op een nieuwe (PG) afdeling te werken? Lees dan het verhaal van Samantha, zij is gestart op de toen nieuwe afdeling Anjerhof op Merefelt.

Wil je meer weten over de leren en werken trajecten? Lees hier de verhalen van Lindsay en Bianca en kijk of leren en werken bij Oktober ook wat voor jou is: https://www.zorginoktober.nl/lerenenwerken/

Vragen?
Heb je een vraag of wil je meer informatie over een vacature of de locatie? Onze collega’s van Recruitment helpen je graag verder. Je kunt contact opnemen via recruitment@zorginoktober.nl of bel via 088-2486133.

Benieuwd of werken op een leerafdeling wat voor jou is?
Kom geheel vrijblijvend een kopje koffie drinken met onze recruiters. Zij vertellen je hier graag meer over. Of bekijk onderstaande infographic voor meer informatie:

Dennenlaan

naar boven