Vandaag werd het hoogste punt van de nieuwe huiskamers op de Floriaan bereikt. Het nieuwbouw- en renovatieplan bestaat uit het realiseren van vier nieuwe huiskamers en het renoveren van de huidige huiskamers.  

Waar staan we? 

Aan de voorzijde van de Floriaan worden 4 nieuwe royale huiskamers gebouwd in 2 bouwblokken en in 2 bouwlagen. Vandaag hebben we het hoogste punt van de vier nieuwe huiskamers bereikt. Naar verwachting worden de nieuwe huiskamers eind mei opgeleverd en geschikt om te bewonen. Iedere dag wordt er hard gewerkt door een team bouwvakkers om dit doel te realiseren. De komende weken gaat de verbouwing gewoon door en worden er onder andere meubels, een nieuwe vloerbedekking en een keuken geplaatst 

Renovatieplan bestaande huiskamers 

Ook voor de bestaande huiskamers heeft Oktober een plan klaarliggen. Twee huiskamers worden samengevoegd tot één grote kamer. Dat gaan we doen voor de huidige acht huiskamers. Het eindresultaat is dat we vier gerenoveerde vier nieuwe huiskamers overhouden. Ook bij de renovatie worden er nieuwe plafonds, vloerbedekkingen en keukens geplaatst. De huidige huiskamers zullen naar verwachting half juli gereed zijn. Dan kunnen onze bewoners genieten van een riante huiskamer met een nieuwe uitstraling.  

Een klein bedankje 

Oktober is de bouwvakkers dankbaar voor hun inzet en het werk dat zij tot dusver hebben opgeleverd. Wij vonden het bereiken van het hoogste punt de ideale gelegenheid om onze waardering te uiten. Daarom hebben we ons personeel, de bouwvakkers en cliënten getrakteerd op een broodje worst van de BBQ. Al met al hebben we het bereiken van het hoogste punt goed gevierd!