Contact
A
A
A
Inloggen medewerkers
Werken bij Oktober Inloggen medewerkers
Contact
A
A
A

Op 1 Oktober 2020 breidt Merefelt in Veldhoven uit met een nieuwe PG-afdeling: Anjerhof. Zo kan de locatie straks nieuwe bewoners verwelkomen in 12 extra appartementen. De appartementen zijn ingericht met de laatste technologie om ervoor te zorgen dat het verblijf van de bewoners nog prettiger wordt en het werk voor de medewerkers efficiënter. We zijn op zoek naar nieuwe medewerkers, die ervoor willen zorgen dat de nieuwe bewoners zich helemaal thuis voelen.

Waarom werken op een nieuwe afdeling?
Werken op een nieuwe afdeling betekent dat je wel van een uitdaging houdt! Je komt niet in een gespreid bedje terecht, maar samen met je team ga je ervoor zorgen dat het gespreid bedje wel klaarstaat voor de nieuwe bewoners. Samen met je nieuwe collega’s ga je ervoor zorgen dat Anjerhof een plek is waar zowel het team als de cliënten graag zijn.

Deze nieuwe afdeling is uitgerust met de nieuwste domotica, wat het werk fijner maakt en waardoor je de kans krijgt om op een laagdrempelige manier meer te leren over zorgtechnologie. 

Vacatures
Enthousiast? Bekijk hieronder de vacatures die we open hebben staan voor de nieuwe afdeling.

·       Eerst verantwoordelijke cliëntbegeleider (EVC’er) (28–32 uur) – Vacature Eerst Verantwoordelijke Verzorgende
·       Verzorgenden – niveau 3-IG (18-32 uur) – Vacature Verzorgende
·       Helpenden – niveau 2plus (24-28 uur) – Vacature Helpende Plus

Scholing
Staat jouw droombaan er niet bij? Kom je scholing te kort? Of twijfel je of je geschikt bent voor de baan? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee. Bij Oktober hebben we bijvoorbeeld verschillende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Zo kun je bij ons BBL verzorgende niveau 3 en BBL verpleegkunde niveau 4 volgen. Maar zijn er ook mogelijkheden voor helpenden om het addendum medicatie te behalen of is het voor groepsassistenten mogelijk een scholing te volgen over dementie of slikproblemen.
Wil je meer weten over de leren en werken trajecten? Lees hier de verhalen van Lindsay en Bianca en kijk of leren en werken bij Oktober ook wat voor jou is: https://www.zorginoktober.nl/lerenenwerken/

Vragen?
Heb je een vraag of wil je meer informatie over een vacature of de locatie? Magda of Tineke van Recruitment helpen je graag verder. Je kunt contact opnemen via recruitment@zorginoktober.nl of bel Magda via 06-83299681 en Tineke via 06-30438320

naar boven