Contact
A
A
A
Inloggen medewerkers
Werken bij Oktober Inloggen medewerkers
Contact
A
A
A

Coreline werkt al 13 jaar bij Oktober als vrijwilliger; eerst op de dagopvang, vervolgens op de groepswoningen en nu op Gebint 75. Het is een baan die op haar lijf geschreven is en dat wordt nu bekroond met een kandidaatstelling voor de Gouden Venus van Milo-prijs!

Vier dagen per week is ze te vinden bij een groepswoning voor ouderen met dementie. Coreline voelt feilloos aan waar de individuele behoefte van de bewoners ligt, hier sluit ze met warme interesse op aan. Coreline is oprecht, heeft geen oordeel. Bewoners voelen dit, de betrokken families zien dit. Ze biedt rust en nabijheid wanneer collega’s met verzorgende taken bezig zijn.

Coreline woont begeleid zelfstandig bij Lunet Zorg en heeft veel behoefte aan structuur en duidelijkheid. Ze kent het gevoel dat dingen soms vaker moeten worden uitgelegd. Zelf heeft ze dan ook het geduld om alles tien keer uit te leggen. Ze voelt een bijzondere verwantschap met de bewoners, hierdoor is er vaak meteen een klik.

De Gouden Venus van Milo is dé prijs voor een vrijwilliger met een verstandelijke, psychische of lichamelijke beperking voor wie het minder vanzelfsprekend lijkt om zich als vrijwilliger in te zetten, maar die dat met veel passie doet. 

Bekijk nominatie

 

 

 

naar boven