Contact
A
A
A
Inloggen medewerkers
Werken bij Oktober Inloggen medewerkers
Contact
A
A
A

Per 1 juli 2020 starten Jessica Vogel en Marion van Zoom als raad van bestuur bij Oktober.

Jessica Vogel is van origine verpleegkundige, met aanvullende opleidingen in de orthopedagogiek en bedrijfswetenschappen en sinds 2011 werkzaam bij het Radboud UMC in Nijmegen waar zij diverse leidinggevende functies heeft vervuld. Per 2017 is zij daar lid van de centrumleiding van het Radboud UMC, Amalia kinderziekenhuis.

Marion Van Zoom is bedrijfskundige en sinds 2015 directeur Ouderenzorg bij Ananz, een onderdeel van de St. Anna Zorggroep in Geldrop. Daarvoor is zij een ruime tijd werkzaam geweest bij ziekenhuis Bernhoven in Uden waar zij onder andere verantwoordelijk is geweest voor de bouw van het nieuwe ziekenhuis.

De raad van toezicht is verheugd met de benoeming van het tweehoofdig collegiaal bestuur. Antoinette Knoet – Michels, voorzitter raad van toezicht:

“Met de komst van Jessica en Marion halen we zeer veel ervaring met veranderprocessen in de zorg en de bedrijfsvoering binnen. Zij vullen elkaar in kennis en kunde goed aan. Wij kijken er naar uit om met hen te gaan samenwerken.”

De huidige interim voorzitter Ron Axt zal tot medio juli 2020 aanblijven. De raad van toezicht is Ron zeer erkentelijk voor de wijze waarop hij na het vertrek van de vorige bestuurder de organisatie in deze bijzondere tijd leidt. Hij zal in juli samen met de beide nieuwe bestuurders voor een goede overdracht zorgdragen.

Jessica Vogel:

‘De beste medewerkers leveren de beste zorg. Als we goed zorgen voor onze medewerkers, zorgen zij goed voor onze cliënten. Het lijkt mij fantastisch om Oktober waar nodig en mogelijk te versterken vanuit deze prachtige positie. Ik ga mij met hart en ziel inzetten om samen met alle betrokkenen de mooie organisatie Oktober nog mooier te maken!’

Marion van Zoom:

“Samen zorgen voor aandacht en liefde voor onze kwetsbare ouderen en leven aan dagen toevoegen. Dat doe ik vanuit mijn hart. Oktober heeft zich ontwikkeld tot een kleurrijke en warme ondernemende organisatie waar ik graag mijn bijdrage aan ga leveren. Ik kijk uit naar een mooie samenwerking met alle medewerkers en vrijwilligers van Oktober!”

naar boven