Ook dit jaar laten wij jullie tijdens de Open Bedrijven Dag graag zien hoe het is om te werken bij Oktober. Wij openen nog niet letterlijk onze deuren, maar dat maakt het niet minder leuk! Samen met andere zorgorganisaties verwelkomen wij je graag op zaterdag 9 april 2022 tussen 10.00 en 16.00 uur bij De Muzenval in Eersel. Onze collega’s vertellen je graag meer over werken bij Oktober en de mogelijkheden die Oktober biedt.

Bij Oktober leveren we de best passende zorg aan kwetsbare ouderen in de Kempen, Veldhoven en Aalst-Waalre. Voor deze doelgroep bieden we verpleeghuiszorg voor psychogeriatrische (PG) en somatische bewoners. En we zijn gespecialiseerd in geriatrische revalidatiezorg. We bieden daarnaast ook palliatieve zorg in ons Hospice, woonvormen voor cliënten met een volledig pakket thuis, eerstelijnsverblijf, dagbesteding en dagbehandeling, huishoudelijke hulp en services. We staan klaar voor mensen in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-De Mierden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal! Wij gaan graag met je in gesprek over jouw interesses en mogelijkheden binnen Oktober. Wil je meer weten over werken bij Oktober? Ga naar werkenbijoktober.nl 

Dit jaar hebben wij i.v.m. corona nog niet de mogelijkheid om onze eigen deuren te openen. Wel doen we mee aan de Zorgbeurs en heten we je van harte welkom bij De Muzenval in Eersel (9 april van 10.00 uur tot 16:00 uur). Hopelijk spreken we elkaar dan!