Wanneer je partner, vader of moeder ouder wordt, verandert er veel in hun leven. Ze kunnen niet meer alles zelf en hebben wat vaker hulp nodig. We begrijpen dat er ook als mantelzorger veel op je afkomt. Er wordt vaker een beroep op je gedaan. Soms kun je daarbij wel wat hulp gebruiken. We bieden jou en je naaste daarom graag ondersteuning om ervoor te zorgen dat jullie zo goed mogelijk je leven thuis voort kunnen zetten zoals je het gewend bent.

Mantelzorgondersteuning op maat

Wij bieden mantelzorgondersteuning op maat, compleet afgestemd op de wensen en behoeften van jou en je naaste. Denk aan samen boodschappen doen, samen koken, begeleid vervoer bieden, samen op pad om bijvoorbeeld een nieuwe hobby uit te oefenen of een oogje in het zeil houden. Dit kan eenmalig zijn of op vaste momenten in de week. Er is geen zorgindicatie nodig om gebruik te maken van de ondersteuning.

Waar leveren wij mantelzorgondersteuning?

Wij bieden mantelzorgondersteuning in de volgende gemeenten: Gemeente Reusel – De Mierden, Gemeente Bladel, Gemeente Eersel, Gemeente Bergeijk, Gemeente Veldhoven, Gemeente Aalst-Waalre, Gemeente Heeze-Leende, Gemeente Valkenswaard en Gemeente Oirschot.

Heeft u interesse?

Bekijk dan hier de pagina over mantelzorgondersteuning. Of neem contact op met onze collega’s van de Servicedesk via servicedesk@zorginoktober.nl of via 088 245 77 95. We gaan graag met je in gesprek!