Contact
A
A
A
Inloggen
Werken bij Oktober Inloggen
Contact
A
A
A

Begin 2020 breidt Merefelt in Veldhoven uit met twee nieuwe PG-afdelingen, Tulpenhof en Anjerhof. Zo kan de locatie straks nieuwe bewoners verwelkomen in 24 extra appartementen. De appartementen zijn ingericht met de laatste technologie om ervoor te zorgen dat het verblijf van de bewoners nog prettiger wordt en het werk voor de medewerkers efficiënter. We zijn op zoek naar nieuwe medewerkers, die ervoor willen zorgen dat de nieuwe bewoners zicht helemaal thuis voelen.

Waarom een werken op een nieuwe afdeling?

Werken op een nieuwe afdeling betekend dat je wel van een uitdaging houdt! Je komt niet in een gespreid bedje terecht, maar samen met je team ga je ervoor zorgen dat het gespreid bedje wel klaar staat voor de nieuwe bewoners. Zo kijken zorgmedewerkers mee naar de inrichting, ga je de afdeling testen zonder bewoners en bedenk je (creatieve) oplossingen voor problemen waar jullie tegen aan lopen. 

De nieuwe afdelingen zijn uitgerust met nieuwste domotica, wat het werk fijner maakt en waardoor je de kans krijgt om op een laagdrempelige manier meer te leren over zorgtechnologie. 

Als organisatie zorgen we ervoor dat een deel van het nieuwe team bestaat uit medewerkers die al werkzaam zijn bij Oktober. Dan is voor iedereen de afdeling nieuw, maar is niet voor iedereen de organisatie nieuw. 

Meer informatie?

Kom langs op onze informatieavond op maandag 18 november. Tussen 18:30 en 19:30 ben je welkom bij Merefelt, Parklaan 2 in Veldhoven. Aanmelden is niet nodig. Tijdens de de informatie avond mag je als een van de eerste de afdeling zien, vertelt manager Erik over de nieuwe afdelingen en nog veel meer. Wie weet ontmoet je al nieuwe collega’s! Meer informatie vind je hier.

Vacatures 

Enthousiast? Bekijk hieronder de vacatures die we open hebben staan voor de nieuwe afdelingen. Er zijn zelfs een aantal nieuwe functies waar je op kunt solliciteren.

Scholing

Staat jouw droombaan er niet bij? Kom je scholing te kort? Of twijfel je of je geschikt bent voor de baan? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee. Bij Oktober hebben we bijvoorbeeld verschillende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Zo kun je bij ons BBL verzorgende niveau 3 en BBL verpleegkunde niveau 4 volgen. Maar zijn er ook mogelijkheden voor helpende om het addendum medicatie te behalen of is het voor groepsassistenten een scholing te volgen over dementie of slikproblemen.  

naar boven