Nieuw: De halszender in sieraad vorm
Onze partner voor personenalarmering FocusCura biedt een nieuwe alarmknop in de vorm van een sieraad. Dit fraai vormgegeven sieraad, dat tegelijk dienst doet als persoonlijk alarm is speciaal ontwikkeld voor onze vrouwelijke klanten. De alarmknop is een perfecte keuze voor als onze cliënten zich veilig willen voelen, maar geen zichtbaar alarm willen dragen. Het Sieraad geeft  een comfortabel gevoel, omdat niemand ziet dat er een alarmknop wordt gedragen. Ook is het met elke kledingstijl te combineren.

Hoe werkt het Sieraad?
Het sieraad werkt hetzelfde als een hals of polszender. Het enige verschil met de halszender is dat de knop om alarm te slaan nu aan de achterkant van de zender zit in plaats van aan de voorkant. Ook is het Sieraad spatwaterdicht. De ketting is gemaakt van een veilige en allergievrije gouden halsketting met een magneetsluiting. Zo kan men de ketting eenvoudig om en af doen. Voor slechts €2 extra per maand kunnen cliënten kiezen voor het sieraad in plaats van de hals- of polszender. Ook als extra halszender kan men kiezen voor het sieraad.

FocusCura en zorgverzekeraar VGZ sluiten belangrijke overeenkomst
Goed nieuws! FocusCura en zorgverzekeraar VGZ zijn vanaf 1 januari 2021 contractpartners op het gebied van personenalarmering. Dit houdt in dat FocusCura bij een indicatie, vergoeding kan regelen voor gezamenlijke VGZ-cliënten. Met name cliënten in het zuiden van Nederland en het noorden van Noord–Holland profiteren van deze extra dienstverlening. Cliënten hoeven namelijk niet langer hun facturen zelf in te dienen, FocusCura zal dit per 1 januari voor hen doen.