Denk jij erover na om een overstap te maken naar de zorg? Dan is dit jouw kans!
Afgelopen tijd hebben we verschillende Lefgozers (m/v) binnen onze organisatie mogen verwelkomen. Wij noemen hen Lefgozers, omdat zij hun hart hebben gevolgd om een carrièreswitch naar de zorg te maken. Wij zijn ontzettend trots en blij dat deze Lefgozers onderdeel uitmaken van onze organisatie. Het Lefgozer-traject (m/v) biedt de mogelijkheid om in een verkort traject van 18 maanden opgeleid te worden tot Verzorgende 3IG.

Ben of ken jij een Lefgozer?  
Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar Lefgozers die bij ons de uitdaging willen aangaan om zich te laten omscholen. In oktober 2022 is er weer mogelijkheid om binnen Oktober te starten als Lefgozer. Ben of ken jij iemand die als zij-instromer voor Oktober wil komen werken en het Lefgozer-traject wil volgen? Werkervaring in de zorg of een zorgdiploma zijn niet nodig. Een hart voor de zorg, zin om het traject aan te gaan en een gezonde dosis lef wél. Deelnemers moeten een mbo-3 diploma of hoger op zak hebben en minimaal 3 jaar werkervaring hebben. De opleiding wordt volledig vergoed en deelnemers verdienen een passend salaris. Na het behalen van het diploma, is een baan gegarandeerd.

Aanmelden voor het Lefgozertraject
Meer informatie over het Lefgozertraject vind je op www.lefgozer.nu. Via deze website kun je je aanmelden voor het traject. Na aanmelding nemen de contactpersonen van Lefgozer snel contact op.