• Het cliëntportaal van Oktober

Uw dossier inzien waar en wanneer u maar wilt

Via cliëntportaal kunnen cliënten of (wettelijk) vertegenwoordigers zorg het dossier en de agenda inzien. In het Elektronisch Cliëntendossier (ECD) rapporteren de zorgprofessionals van Oktober over de zorg en ondersteuning die de cliënt van Oktober ontvangt. Daarnaast bevat het dossier persoonlijke gegevens.
Makkelijk en veilig

Uw gegevens inzien

Via het cliëntportaal kunnen cliënten of (wettelijk) vertegenwoordigers zorg zelf het eigen dossier inkijken. Dat betekent niet dat het dossier op internet staat maar we gebruiken internet als toegang tot de dossiers die we uiteraard in een veilige omgeving bewaren.

Voor revalidanten maken we gebruiken van het cliëntportaal Yris.
Voor bewoners, cliënten en gasten maken we gebruik van het cliëntportaal Caress.

Cliëntportaal

Yris

Het cliëntportaal Yris biedt een beveiligde omgeving voor revalidanten die tijdelijk verblijven op een afdeling voor geriatrische revalidatie bij Oktober in Bladel en Veldhoven.

Yris is het cliëntportaal voor revalidanten en is een ander cliëntportaal dan Caress. In Yris hebben revalidanten de mogelijkheid om op elk gewenst moment hun behandeldossier in te zien, het behandelplan te bekijken en verslaglegging in te zien, maar ook geplande afspraken te raadplegen en informatie over het behandelteam te bekijken.

Indien je toegang tot het cliëntportaal Yris wenst, wordt geadviseerd dit kenbaar te maken aan een medewerker van het revalidatieteam van de betreffende afdeling bij Oktober. Ook voor specifieke vragen of verdere uitleg over het gebruik van Yris kun je bij hen terecht.

Wilt u ook inzicht in uw gegevens?

Aanmelden

Als u cliënt, bewoner, revalidant of gast of de (wettelijk) vertegenwoordiger zorg bent en gebruik wilt maken van Cliëntportaal, dan kunt u zich aanmelden door middel van het digitale aanmeldformulier. Wij verwerken uw gegevens volgens onze privacyverklaring.

U krijgt binnen twee werkdagen een gebruikersnaam en wachtwoord per e-mail toegestuurd.

Andere contactpersonen dienen zich voor toegang te wenden tot de cliënt of de (wettelijk) vertegenwoordiger zorg.

Als u een (wettelijk) vertegenwoordiger zorg heeft, en deze is nog niet bekend bij Oktober, kunt u de gegevens doorgeven via dit formulier. Mocht u geen (wettelijk) vertegenwoordiger zorg hebben, raden wij u aan om deze te benoemen.

Meer informatie over de (wettelijk) vertegenwoordiger zorg leest u in dit document.

Tip: Lees voor het aanmelden de gebruiksvoorwaarden. Hierin worden mogelijke vragen beantwoord.

Wilt u ook toegang tot uw elektronisch cliëntendossier? U kunt een login aanvragen via het aanmeldformulier.

  Gegevens van de aanvrager

  De velden met een sterretje (*) zijn verplichte velden.

  MeneerMevrouw
  De aanvraag betreft het dossier van
  Het betreft mijn eigen dossierHet betreft het dossier van mijn naaste
  MeneerMevrouw
  Versturen
  Instructievideo's cliëntportaal Caress
  Gebruikersvoorwaarden
  Bekijk hier stap voor stap hoe het werkt!

  U kunt kiezen voor een filmpje waarin het hele cliëntportaal Caress wordt toegelicht, of u bekijkt één van de onderdelen nog eens rustig na.

  Wist u dat er ook een inloopmoment voor het cliëntportaal is? Hierbij kunt u alle vragen rondom het cliëntportaal stellen aan een medewerker. Ook kan de medewerker u helpen bij het gebruik van het cliëntportaal. Informeer via c.administratie@zorginoktober.nl wanneer en op welke locatie het volgende inloopmoment is.

  Voor uitleg van het cliëntportaal Yris verwijzen we u graag naar de cliëntenadministratie, te bereiken via bovenstaand e-mailadres.

  Gebruikersvoorwaarden Cliëntportaal Oktober

  Aan het gebruik van het cliëntportaal zijn voorwaarden verbonden. U kunt hier de gebruikersvoorwaarden downloaden.