Bladel

  • ’t Rond Deel

U bent graag onder de mensen?

Wordt u een dagje ouder en wilt u graag andere mensen ontmoeten? En bent u graag actief bezig? Kom dan eens naar de dagbesteding van Oktober. Dat kan op één van de afdelingen in onze huizen, maar u kunt er ook voor kiezen om naar het dagbestedingshuis 't Rond Deel te gaan.

Oktober opende op 1 augustus 2019 een nieuw dagbestedingshuis aan het Rond Deel in Bladel, een mooie en rustige locatie aan de rand van het dorp.

Dagbesteding

Voor wie?

’t Rond Deel biedt ruimte voor verschillende soorten dagbesteding; voor zowel mensen met dementie als mensen met lichamelijke aandoeningen.

Voor deelname aan de dagactiviteiten van Oktober heeft u een Wmo-beschikking nodig. Deze kunt u aanvragen bij het Wmo-loket van uw gemeente. Ook als u geen beschikking of indicatie heeft, kunt u op eigen kosten gebruik maken van onze dagbesteding. Vraag de coördinator dagbesteding naar een vrijblijvende offerte. De coördinator informeert u ook graag over de mogelijkheden ten aanzien van vervoer.  

t Rond Deel

Deze zorg bieden we:

U kunt bij de dagbesteding van Oktober terecht voor een gevarieerd dagprogramma waarbij rekening wordt gehouden met uw persoonlijke behoeften en interesses. Dagbesteding biedt u de mogelijkheid om onder professionele begeleiding één of meerdere dagen in de week door te brengen in een gezellige omgeving. Er is gelegenheid om met elkaar te praten of om mee te doen aan diverse activiteiten, zoals beweging, geheugenactivering of spelletjes. De activiteiten worden volledig op uw wensen afgestemd.

Toch op zoek naar iets anders?

Alle zorg en ondersteunende diensten bij één aanbieder

Of het nu gaat om hulp in het huishouden of intensieve verpleging. Bij je thuis of in één van onze huizen. Wij bieden je de ondersteuning en zorg die je helpt om ouder te worden op een manier die bij je past. En dat doen we op de Kempische manier, met oprechte interesse en zonder aannames.

Maak hierboven uw keuze

Oktober biedt naast wonen met zorg nog veel meer zorg en diensten aan. Zo bieden we onder andere ook thuiszorg, hulp bij het huishouden en specialistische behandelingen aan. Klikt u hierboven op de bollen om naar onze overige zorg- en dienstverlening te gaan.