Reusel

 • Mariahof

Wonen, zorg en welzijn komen samen bij Mariahof

Mariahof, een huis van Oktober, ligt in het kloppende hart van Reusel met haar winkels, markt, restaurants en gezellige terrasjes.

Belangrijke voorzieningen zoals het gemeentehuis, de kerk, de bibliotheek en de bushalte liggen op een steenworp afstand.

Wonen bij Mariahof

Voor wie?

Het verpleeghuis Mariahof is gevestigd in een van de vleugels van het seniorencomplex aan de Marialaan. Sinds 2021 hebben we een eigen voordeur aan de Marialaan 38.

Mariahof beschikt over 30 kamers, met eigen sanitair, voor mensen met dementie.

Zorg, welzijn en behandeling

Deze zorg bieden we aan

Bij Mariahof bieden we verpleeghuiszorg voor mensen met dementie.

 

Voor meer informatie over zorgzwaartepakketten kunt u terecht bij de afdeling Zorgadvies.

De faciliteiten bij Mariahof

 • icon svg
  Recreatieruimte
 • icon svg
  Bibliotheekdiensten
 • icon svg
  Kapper aan huis
 • icon svg
  Pedicure / manicure

Bekijk hier de video van Mariahof

In deze video geven we je een kijkje bij Mariahof en vertellen Mieke, Ria en Rie over hun ervaringen.

Contact
Plattegronden & bereikbaarheid
Huisregels
Plattegronden & bereikbaarheid.

Hier vind je de plattegronden van Mariahof. En we bieden je een overzicht voor het parkeren van auto’s, het stallen van fietsen en de bushaltes dicht bij Mariahof. Voor de actuele dienstregeling kun je een kijkje nemen op 9292.nl

Huisregels

Bij Oktober leven en werken veel mensen met elkaar. In een dergelijke situatie is het nuttig om afspraken met elkaar te maken over wat men doet of nalaat in de omgeving met elkaar. Goede huisregels die op een democratische manier tot stand zijn gekomen, in overleg met de cliëntenraad, geven helderheid over wat men binnen de instelling over en weer van elkaar mag verwachten.

Binnen Oktober staat voorop dat we proberen zoveel mogelijk aan te sluiten bij het leven zoals de cliënt dat leidt en daarin samen oplossingen te zoeken. Huisregels zijn daarin ondersteunend bedoeld om zo prettig mogelijk met elkaar te wonen. In een Wzd-accommodatie (Wet zorg en dwang) is sprake van een bijzondere situatie; huisregels in een Wzd-accommodatie hebben daarnaast een beschermend karakter. Meer informatie over de Wet zorg en dwang vindt u hier.

Toch op zoek naar iets anders?

Alle zorg en ondersteunende diensten bij één aanbieder

Of het nu gaat om hulp in het huishouden of intensieve verpleging. Bij je thuis of in één van onze huizen. Wij bieden je de ondersteuning en zorg die je helpt om ouder te worden op een manier die bij je past. En dat doen we op de Kempische manier, met oprechte interesse en zonder aannames.

Maak hierboven uw keuze

Oktober biedt naast wonen met zorg nog veel meer zorg en diensten aan. Zo bieden we onder andere ook thuiszorg, hulp bij het huishouden en specialistische behandelingen aan. Klikt u hierboven op de bollen om naar onze overige zorg- en dienstverlening te gaan.