Veldhoven

  • Rundgraafpark

Wonen, zorg en welzijn komen samen in Rundgraafpark

Het Woonzorgcomplex Rundgraafpark is gelegen aan de Noordrand in Veldhoven. Rundgraafpark bestaat uit 40 koop- en 114 huurappartementen voor senioren. In het complex wonen zowel gezonde, zelfstandig wonende mensen, evenals mensen die zorg nodig hebben. De verhuur en het beheer van de appartementen verloopt via woningcorporatie ‘Thuis’. Binnen Rundgraafpark zijn er drie groepswoningen, waar zorg door Oktober geleverd wordt aan totaal 18 cliënten.

Elke groepswoning bestaat uit een gezamenlijke huiskamer die centraal ligt, een keuken, twee badkamers met toilet, een separaat toilet en zes zit/slaapkamers met ieder een vaste wastafel. Twee woningen beschikken over een groot balkonterras. Er is een team verzorgenden die begeleiding en zorg bieden en die samenwerken met een team groepsondersteuners die zorg dragen voor voeding en huishouden. In de huiskamer wordt samen gegeten, koffie gedronken en de krant gelezen. Huishoudelijke klusjes doen we waar mogelijk gezamenlijk, net als het helpen bij de maaltijden of tafel dekken en afruimen. Zelfredzaamheid en behouden van de eigen regie staat voorop. Uw wensen en afspraken die we samen maken worden vastgelegd in een Zorgleefplan.

Wonen bij Rundgraafpark

Voor wie?

U komt in aanmerking voor Rundgraafpark wanneer u een WLZ4 (grondslag PG) of WLZ5 indicatie heeft op basis van een Volledig Pakket Thuis (VPT). Wanneer uw zorgvraag zwaarder wordt of niet meer passend is, gaan we met u verder kijken welke locatie deze zorgvraag wel kan bieden. De wachtlijsten voor wonen op basis van deze zorgindicatie wordt beheerd door Oktober.

Meer informatie over het wonen op Rundgraafpark vindt u op de website onder beheer van de Vereniging van Eigenaren.

 

Zorg, welzijn en behandeling

Deze zorg bieden we aan

Op onderstaand informatieblad kunt u meer lezen over Rundgraafpark, hoe wij daar de zorg leveren en hoe een aantal zaken geregeld zijn. Deze woonvoorziening is namelijk gebaseerd op geclusterd wonen in VPT-vorm en dan gelden soms afwijkende regels.

Bekijk hier de video van Rundgraafpark

In deze video geven we je een kijkje bij Rundgraafpark en vertellen bewoners Toos en Marietje over hun ervaringen.

Contact
Huisregels
Informatieblad VPT Rundgraafpark
Parkeren & bereikbaarheid
Waarom huisregels?

Bij Oktober leven en werken veel mensen met elkaar. In een dergelijke situatie is het nuttig om afspraken met elkaar te maken over wat men doet of nalaat in de omgeving met elkaar. Goede huisregels die op een democratische manier tot stand zijn gekomen, in overleg met de cliëntenraad, geven helderheid over wat men binnen de instelling over en weer van elkaar mag verwachten.

Volledig Pakket Thuis

Bekijk Informatieblad Volledig Pakket Thuis Rundgraafpark.

Parkeren en bereikbaarheid

We bieden je een overzicht voor het parkeren van auto’s, het stallen van fietsen en de bushaltes dicht bij Rundgraafpark. Voor de actuele dienstregeling kun je een kijkje nemen op 9292.nl

Toch op zoek naar iets anders?

Alle zorg en ondersteunende diensten bij één aanbieder

Of het nu gaat om hulp in het huishouden of intensieve verpleging. Bij je thuis of in één van onze huizen. Wij bieden je de ondersteuning en zorg die je helpt om ouder te worden op een manier die bij je past. En dat doen we op de Kempische manier, met oprechte interesse en zonder aannames.

Maak hierboven uw keuze

Oktober biedt naast wonen met zorg nog veel meer zorg en diensten aan. Zo bieden we onder andere ook thuiszorg, hulp bij het huishouden en specialistische behandelingen aan. Klikt u hierboven op de bollen om naar onze overige zorg- en dienstverlening te gaan.