• list-icon8
  Jouw wensen
  staan centraal
 • list-icon10
  Afwisselend
  werk
 • list-icon9
  Uitzicht op
  een vaste baan
 • Goede secundaire
  arbeidsvoorwaarden

Tover een glimlach op iemands gezicht
Word Verpleegkundige of Verzorgende

Werken en leren. Dat kan bij ons huis van Oktober. Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die bij Oktober de BBL-opleiding Verpleegkundige of Verzorgende willen gaan volgen. Wil je gaan werken en leren tegelijk? Werk je nu in een ander beroep en wil je in de ouderenzorg aan de slag? Of heb je net je diploma gehaald en wil je je verder ontwikkelen in de ouderenzorg? Dan zien wij het helemaal zitten met jou. Je maakt deel uit van één van onze teams en studeert daarnaast bijvoorbeeld aan het Summa College in Eindhoven. Na het afronden van de opleiding ontvang je het wettelijk erkende diploma en heb je uitzicht op een vaste baan bij Oktober!

 

icon-mail-smallrecruitment@zorginoktober.nl

icon-phone-small  088-2486133

Bekijk de vacatures

Meer weten over werken en leren?
Speeddate je toekomstige collega

Wat zijn de dagelijkse werkzaamheden van een Verzorgende? Hoe combineer je studie met werken? Hoe bevalt het werken bij Oktober? Wat is precies het verschil tussen Verzorgende en Verpleegkundige? Allemaal vragen waar je misschien tegenaan loopt bij het kiezen van een BBL-werkplek. Bel of mail met recruitment. Dan regelen wij een speeddate met je toekomstige collega!

 

icon-mail-smallrecruitment@zorginoktober.nl

icon-phone-small  088-2486133

 

Wat biedt Oktober jou?

Leren en werken bij Oktober betekent:

 • Een uitdagende baan met volop ruimte voor eigen initiatieven;
 • De mogelijkheid om ervaring op te doen binnen onze 9 huizen bij verschillende type afdelingen;
 • Werken met leuke  collega’s in een gezellig en collegiaal team;
 • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden (cao VVT);
 • Ruime doorgroeimogelijkheden;
 • Een leer-arbeidsovereenkomst bij Oktober met uitzicht op een vaste baan.
BBL-traject Verpleegkundige MBO niveau 4

“Als BBL’er ben je gewoon één van de collega’s die toevallig ook naar school gaat.”

Het verhaal van carrièreswitcher Bianca

Ik werkte bij de Radboud Universiteit in Nijmegen, waar ik als onderzoeker keek naar de kwaliteit van zorg. Daardoor kwam ik veel in ziekenhuizen of andere zorginstanties, maar al snel merkte ik dat ik zelf aan het bed wilde staan.

Ik was 35 jaar, had een baan, drie kinderen, een huis en geen ervaring in de zorg. Dat is een ander uitgangspunt dan iemand van 18 jaar en dat maakte het wel lastig om een baan in de zorg te realiseren. Daarom ging ik op zoek naar de mogelijkheden. Een BBL-traject bij Oktober was voor mij de beste oplossing. Op die manier kon ik meteen aan het werk in de zorg.

Lees het hele verhaal van Bianca

BBL combi-opleiding Verzorgende niveau 3 IG en Maatschappelijke Zorg

"Het fijne is dat je er tijdens de opleiding niet alleen voor staat."

Het verhaal van studente Lindsay

Ik heb 2 jaar in een verzorgingstehuis in België gewerkt en was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Een collega die ik kende, vertelde dat ze op Kerkebogten bij Oktober nog een vacature hadden.

Ik weet nog goed dat ik eind september 2017 op sollicitatiegesprek ging en diezelfde middag al werd aangenomen. Een week later was ik al aan het werk als Helpende bij Oktober! Na een aantal maanden had ik een gesprek met mijn Teammanager. Ik heb toen aangegeven dat ik graag wilde doorleren binnen de organisatie. Mijn Teammanager gaf toen aan dat ik klaar was voor de opleiding niveau 3. Nadat ik een assessment heb gedaan in Bladel, ben ik in augustus 2018 gestart met de opleiding. Inmiddels heb ik de opleiding versneld afgerond en ontvang ik op 8 juli 2020 mijn diploma.

Lees het hele verhaal van Lindsay

Samen een plek creëren

waar je je thuis voelt

Vanuit de gedachte ‘Kwaliteit van leven, daar gaan we samen voor.’ ondersteunen we kwetsbare ouderen.  Met warme aandacht zorgen we ervoor dat zij zich thuis voelen, waar ze ook wonen. Maar we zorgen niet alleen goed voor onze cliënten. We zorgen ook goed voor onze medewerkers. Als werkgever willen we namelijk dat ook jij je thuis voelt binnen onze organisatie. En dat je alle kansen krijgt om aan je ontwikkeling en professionaliteit te werken.