• Missie en kernwaarden.

Onze missie

Bij Oktober leveren we de best passende zorg aan (kwetsbare) ouderen in de Kempen, Veldhoven en Aalst-Waalre. We bieden kwaliteit van leven. Veel van onze bewoners en cliënten worstelen met de veranderingen die horen bij het ouder worden. En willen de ruimte om nog te genieten van de kleine dingen van ’t leven. Soms lukt dat nog alleen, soms helpen we een handje. We zijn er voor hen.

We bieden expertise, zorg en ondersteuning die ze nodig hebben. Zo dragen we bij aan een beter leven. De medewerkers en vrijwilligers van Oktober doen er alles aan om dit samen met de bewoner en cliënt, de familie en vrienden en het complete sociale netwerk te bereiken. Het welbevinden van onze bewoner en cliënt is niet alleen het domein van de medewerker, maar van ons allemaal.

Kernwaarden Onze GPS wijst ons de weg!

We handelen bij Oktober vanuit onze kernwaarden: ‘Gepassioneerd’, ‘Persoonlijk’ en ‘Samen’, GPS. Onze GPS wijst ons de weg naar de best passende zorg en ondersteuning en staat aan de basis van onze visie op zorg. Onze kernwaarden zijn dagelijks zichtbaar en voelbaar voor onze bewoners en cliënten en voor iedereen met wie we samenwerken. Zo zorgen we voor kwaliteit van leven.
icon
Gepassioneerd

Wij geloven dat passie je kracht, energie, hoop en geluk geeft. Passie geeft je leven zin, betekenis en inhoud. We zijn ambitieus. Onze gepassioneerde medewerkers tonen lef en durven keuzes te maken. Een tikkeltje eigenwijs zijn ze soms ook. Wij stimuleren hen om zich te ontwikkelen en hun competenties, talenten en kennis te ontplooien. Waarom? Zodat we samen de best passende zorg kunnen bieden aan onze cliënten.

icon
Persoonlijk

We begrijpen dat ouderen en jonggehandicapten verschillende behoeften en wensen hebben. Voor elke vraag bieden we een passende oplossing. We zijn nieuwsgierig naar de persoon achter de cliënt, daarom gaan onze medewerkers een betekenisvolle relatie aan met de cliënt en zijn familie. Een relatie waarin persoonlijk contact, échte aandacht en zorgzaamheid voorop staan. Een relatie waarin we iedereen in zijn of haar eigen waarde laten.

icon
Samen

Onze cliënten hoeven zich niet alleen te voelen. Samen met hun sociale netwerk bieden wij waardige en zorgzame ondersteuning. Onze medewerkers zorgen naast professionele zorg ook voor gezelligheid en een luisterend oor. Ze werken bovendien intensief samen met hun collega’s en partners. Daarnaast zoeken we de samenwerking op met nieuwe partners, ook buiten onze sector. Samen komen we verder en blijven we de zorg verbeteren zodat onze cliënten thuis kunnen zijn en blijven.