• Missie en visie.

Onze missie Dit is onze missie.

Bij Oktober willen we de beste zorg leveren aan kwetsbare ouderen en jonggehandicapten. We willen dat ze zich thuis voelen, waar ze ook wonen. Veel van onze cliënten worstelen met de veranderingen in hun leven. Er is veel wat ze nog willen doen, maar ze moeten steeds vaker om hulp vragen. Voor deze mensen willen wij er zijn. We bieden hen alle zorg en ondersteuning die ze nodig hebben. Zodat ze kunnen leven op een manier die bij hen past. Dat doen we niet alleen in een zorgcentrum, maar ook thuis. Omdat we vinden dat mensen thuis waardig moeten kunnen leven en sterven.

Onze visie Dit is onze visie.

Thuis kan overal, dat is ons motto. We streven ernaar dat mensen zich veilig en thuis voelen, waar hun bed ook staat.
Innovatief

Om dat te bereiken, kijken we verder dan de huidige zorg. We dagen onszelf uit om met nieuwe oplossingen te komen. Door de inzet van nieuwe technologieën en het delen van kennis, dragen we bij aan de leefbaarheid van onze dorpen. We jagen innovatieve projecten aan, zoals slimme en dementievriendelijke wijken. Waar we voor gaan? Een omgeving waarin ouderen waardig thuis kunnen leven en sterven.

Persoonlijk

Hoe innovatief we ook zijn, de persoonlijke aanpak staat voorop. Wanneer we bij je zijn krijg je onze onvoorwaardelijke aandacht. We luisteren naar je verhalen, wensen en behoeften en gaan daarmee voor jou aan de slag. Of het nu gaat om gezelschap, genieten van je hobby of een laatste wens die je in vervulling wilt laten gaan: wij zorgen ervoor dat je hier de kans voor krijgt. We staan naast je en luisteren zonder oordeel naar jouw zorgen én die van je partner, familie en vrienden. Samen praten we over wat jullie nodig hebben, ook wanneer een moeilijk onderwerp, zoals sterven, dichterbij komt. Samen dragen we zorg voor jouw verhaal.