• Specialisaties van Oktober.

Samen
vooruit bewegen

Onze kennis en expertise zijn continu in ontwikkeling. Dat moet ook, want de zorgvraag van onze cliënten verandert. Zo bewegen we samen. Onze expertise betreft onder andere terminale zorg & hospice en geriatrische revalidatie. Maar ook zorg voor cliënten met zwaardere vraagstellingen. Zoals ten aanzien van gedrag of somatische zorgverlening, waarvoor specifieke aanpassingen in de omgeving noodzakelijk zijn om verantwoorde zorg te blijven leveren. Ook helpen we met deze kennis weer andere hulpverleners en/of verwijzers.

We helpen u graag die extra stap verder.

Zoek
Generic filters
Exact matches only

Jouw verhaal, onze zorg

Wanneer je ouder wordt, verandert je leven. Er is nog zoveel wat je eigenlijk wilt doen en waarvan je wilt genieten. Maar je kunt niet meer alles zelf en moet vaker om hulp vragen. Soms is hulp alleen niet meer voldoende en moet je misschien je eigen, vertrouwde thuis achter je laten. Of elkaar zelfs loslaten. Dan is Oktober er voor jou.

Of het nu gaat om hulp in het huishouden of intensieve verpleging. Bij je thuis of in één van onze huizen. Wij bieden je de ondersteuning en zorg die je helpt om ouder te worden op een manier die bij je past. En dat doen we op de Kempische manier, met oprechte interesse en zonder aannames.