• Specialisaties

  • Zorgspecialisaties

Uitgelichte specialisaties

Terminale zorg & hospice
Geriatrische revalidatie
Eerstelijnsverblijf

Alle Oktober zorgspecialisaties

Terminale zorg & hospice

Als genezing niet meer mogelijk is, worden er andere eisen aan de verzorging gesteld. Kan deze zorg niet meer thuis plaatsvinden, of wil men deze laatste levensfase niet thuis doorbrengen, dan is de hospice bij Merefelt, een huis van Oktober, een goed alternatief.

Lees verder
Crisiszorg

Als uw gezondheidssituatie acuut verslechtert, dan kunt u bij Oktober terecht voor crisiszorg oftewel spoedopvang. Oktober heeft hiervoor bedden beschikbaar voor psychogeriatrische zorg.

Lees verder
Eerstelijnsverblijf

Soms verandert uw thuissituatie zodanig dat het voor u tijdelijk niet mogelijk is om zelfstandig thuis te wonen. Bijvoorbeeld omdat u na een ziekenhuisopname of ongeval eerst nog moet aansterken, door ziekte, of door het wegvallen van een mantelzorger. Wanneer de thuiszorg deze zorg niet kan opgevangen, kunt u tijdelijk bij Oktober verblijven. Samen zorgen we ervoor dat u leert omgaan met lichamelijke beperkingen en dat u zichzelf weer beter…

Lees verder
Geriatrische revalidatie

Een mensenleven kan door een ongeluk of ziekte totaal veranderen. Dagelijkse bezigheden zijn dan opeens niet zo vanzelfsprekend meer. Samen met een professioneel en ervaren team gaat u met revalidatie en herstel aan de slag om uw leven weer op te pakken.

Lees verder

We helpen u graag die extra stap verder.

Zoek
Generic filters
Exact matches only

Jouw verhaal, onze zorg.

Wanneer je ouder wordt, verandert je leven. Er is nog zoveel wat je eigenlijk wilt doen en waarvan je wilt genieten. Maar je kunt niet meer alles zelf en moet vaker om hulp vragen. Soms is hulp alleen niet meer voldoende en moet je misschien je eigen, vertrouwde thuis achter je laten. Of elkaar zelfs loslaten. Dan is Oktober er voor jou.

Of het nu gaat om hulp in het huishouden of intensieve verpleging. Bij je thuis of in één van onze huizen. Wij bieden je de ondersteuning en zorg die je helpt om ouder te worden op een manier die bij je past. En dat doen we op de Kempische manier, met oprechte interesse en zonder aannames.