• Crisiszorg.

Als u per direct zorg nodig heeft ook dan is Oktober er voor u.

Als uw gezondheidssituatie acuut verslechtert, dan kunt u bij Oktober terecht voor crisiszorg oftewel spoedopvang. Oktober heeft hiervoor bedden beschikbaar voor psychogeriatrische zorg.
Psychogeriatrie
crisiszorg

Wanneer u crisiszorg nodig heeft, stemt u dit af met uw eigen huisarts. Deze neemt contact op met de GGzE ouderenzorg. Zij beoordelen uw aanvraag.

Thuis
crisiszorg

Ontvangt u al thuiszorg? Neem dan direct contact op met de wijkverpleegkundige of met ons. Samen bespreken we dan hoe we u het beste kunnen helpen.

We helpen u graag die extra stap verder.

Zoek
Generic filters
Exact matches only

Jouw verhaal, onze zorg.

Wanneer je ouder wordt, verandert je leven. Er is nog zoveel wat je eigenlijk wilt doen en waarvan je wilt genieten. Maar je kunt niet meer alles zelf en moet vaker om hulp vragen. Soms is hulp alleen niet meer voldoende en moet je misschien je eigen, vertrouwde thuis achter je laten. Of elkaar zelfs loslaten. Dan is Oktober er voor jou.

Of het nu gaat om hulp in het huishouden of intensieve verpleging. Bij je thuis of in één van onze huizen. Wij bieden je de ondersteuning en zorg die je helpt om ouder te worden op een manier die bij je past. En dat doen we op de Kempische manier, met oprechte interesse en zonder aannames.