• Thuis bij Oktober.

Mevrouw Thomasse vertelt

"Je merkt dat ze serieus naar je luisteren"

Een heel gewoon persoon en snel tevreden. Zo ziet mevrouw Thomasse zichzelf. Ze is 82 jaar, maar probeert zo lang mogelijk zelfstandig te blijven. En dat lukt haar aardig: ze woont nog in haar eigen huis en rijdt nog regelmatig auto. De medewerkers van Oktober helpen haar tweemaal in de week met douchen en het huishouden. “Met Marjon had ik meteen een klik. Ze hoort eigenlijk een beetje bij de inboedel.”

Het verhaal van mevrouw Thomasse

Warme zorg
ook bij u thuis

Bij Oktober vinden we het belangrijk dat u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kan blijven wonen. In uw vertrouwde omgeving. Tegenwoordig is er ontzettend veel mogelijk in de thuiszorg. Samen kiezen we de zorg en ondersteuning die past bij uw wensen en uw manier van leven. Zodat u op een veilige én prettige manier kan blijven genieten van het leven.

We helpen u graag die extra stap verder.

Zoek
Generic filters
Exact matches only

Jouw verhaal, onze zorg

Wanneer je ouder wordt, verandert je leven. Er is nog zoveel wat je eigenlijk wilt doen en waarvan je wilt genieten. Maar je kunt niet meer alles zelf en moet vaker om hulp vragen. Soms is hulp alleen niet meer voldoende en moet je misschien je eigen, vertrouwde thuis achter je laten. Of elkaar zelfs loslaten. Dan is Oktober er voor jou.

Of het nu gaat om hulp in het huishouden of intensieve verpleging. Bij je thuis of in één van onze huizen. Wij bieden je de ondersteuning en zorg die je helpt om ouder te worden op een manier die bij je past. En dat doen we op de Kempische manier, met oprechte interesse en zonder aannames.