• Thuis

  • Behandeling & therapie

Behandeling en therapie

Oktober biedt verschillende behandelingen en therapieën aan. Zoals bijvoorbeeld ergotherapie, fysiotherapie en diëtiek. Ook voor als u zelfstandig thuis woont. Bij Oktober luisteren we naar uw verhaal, zodat we de best passende behandeling kunnen bieden.

Lees verder
Dagbesteding

De dag op een leuke en zinvolle manier doorkomen is voor iedereen belangrijk. Als u meer zorg en ondersteuning nodig heeft, is dat niet meer zo vanzelfsprekend. Het is dan zeker niet vreemd als u zich thuis niet meer helemaal zelf kunt redden. Daarom biedt Oktober dagbesteding aan.

Lees verder
Welzijn

Bij Oktober willen we dat cliënten een zinvolle dag ervaren. Met als uitgangspunt; uw verhaal. Zodat we samen kunnen werken aan een fijn thuis. De zinvolle dag bereiken we door vernieuwend aanbod te blijven creëren en vraaggericht te werken. We zorgen ervoor dat onze collega’s en vrijwilligers u op een goede manier kunnen helpen bij het creëren en aanbieden van een zinvolle dag. Het aanbod van activiteiten Welzijn bij Oktober…

Lees verder

Uitgelichte diensten

Behandeling en therapie
Dagbesteding
Eerstelijnsverblijf
Alle zorg en ondersteunende diensten bij één aanbieder

Of het nu gaat om hulp in het huishouden of intensieve verpleging. Bij u thuis of in één van onze huizen. Wij bieden u de ondersteuning en zorg die u helpt om ouder te worden op een manier die bij u past. En dat doen we op de Kempische manier, met oprechte interesse en zonder aannames.

Over Oktober

Wij zijn Oktober. Een organisatie van betrokken en positieve zorgprofessionals. Elke dag zetten wij ons in om kwetsbare ouderen te ondersteunen. We willen dat ze zich thuis voelen, waar ze ook wonen. Met humor, warme aandacht en oprechte interesse in jouw zorgen en behoeften staan we voor je klaar.

Niet gevonden wat u zoekt?
Geen probleem.

Typ uw zoekopdracht in de zoekbalk hieronder.

We helpen u graag die extra stap verder.

Zoek
Generic filters
Exact matches only

Jouw verhaal, onze zorg.

Wanneer je ouder wordt, verandert je leven. Er is nog zoveel wat je eigenlijk wilt doen en waarvan je wilt genieten. Maar je kunt niet meer alles zelf en moet vaker om hulp vragen. Soms is hulp alleen niet meer voldoende en moet je misschien je eigen, vertrouwde thuis achter je laten. Of elkaar zelfs loslaten. Dan is Oktober er voor jou.