• Dennenhof.

Bent u graag onder de mensen?

Wordt u een dagje ouder en wilt u graag andere mensen ontmoeten? En bent u graag actief bezig? Kom dan eens naar de dagbesteding van Oktober. Oktober biedt dagbesteding aan op verschillende locaties. De locatie Dennenhof, onderdeel van de locatie ’t Rond Deel, is gelegen aan de rand van het dorp Bladel. De locatie beschikt over goed toegankelijke ruimtes en heeft een ruime tuin. U vindt dagbesteding Dennenhof op Rond Deel 5, 5531 AH in Bladel.
Tuin om te genieten
van de natuur
Ruimte voor persoonlijke zorg
op een ontspannen manier
Een aparte locatie
aan de rand van Bladel
Dagbesteding

Voor wie?

Dennenhof biedt ruimte voor dagbesteding voor mensen met dementie. 

Voor deelname aan de dagbesteding van Oktober heeft u een Wmo-beschikking nodig. Deze kunt u aanvragen bij het Wmo-loket van uw gemeente. Heeft u een WLZ-indicatie? Ook dan zijn er mogelijkheden om deel te nemen aan dagbesteding bij Oktober. Ook als u geen beschikking of indicatie heeft, kunt u op eigen kosten deelnemen aan onze dagbesteding. De coördinator dagbesteding kan u een vrijblijvende offerte sturen. De coördinator informeert u ook graag over de mogelijkheden van vervoer.   

Dennenhof

Deze zorg bieden we

U kunt bij de dagbesteding van Oktober terecht voor een gevarieerd dagprogramma waarbij rekening wordt gehouden met uw persoonlijke behoeften en interesses. Dagbesteding biedt u de mogelijkheid om onder professionele begeleiding één of meerdere dagen in de week door te brengen in een gezellige omgeving. Er is gelegenheid om met elkaar te praten of om mee te doen aan diverse activiteiten, zoals beweging, samen koken en eten, geheugenactivering of spelletjes. De activiteiten worden volledig op uw wensen afgestemd. 

Bij dagbesteding Dennenhof kunnen we ervoor zorgen dat u tijdens uw verblijf geholpen wordt met douchen. We nemen hier dan rustig de tijd voor. De coördinator  kan u meer vertellen over deze mogelijkheden.