• Koperwiek.

Bent u graag onder de mensen?

Wordt u een dagje ouder en wilt u graag andere mensen ontmoeten? En bent u graag actief bezig? Kom dan eens naar de dagbesteding van Oktober. Oktober biedt dagbesteding aan op verschillende locaties. De locatie Koperwiek is gelegen in het appartementencomplex De Koperwiek. Het adres is Stevensstraat 2, 5521 BR Eersel.
Kleinschalige
locatie
Een aparte locatie
in het hart van Eersel
Geniet van de rust
in de tuin
Dagbesteding

Voor wie?

Koperwiek biedt ruimte voor verschillende soorten dagbesteding voor de invulling van een zinvolle en fijne dag. Voor zowel mensen met dementie als mensen met lichamelijke aandoeningen. 

Voor deelname aan de dagbesteding van Oktober heeft u een Wmo-beschikking nodig. Deze kunt u aanvragen bij het Wmo-loket van uw gemeente. Heeft u een WLZ-indicatie? Ook dan zijn er mogelijkheden om deel te nemen aan dagbesteding bij Oktober. Ook als u geen beschikking of indicatie heeft, kunt u op eigen kosten deelnemen aan onze dagbesteding. De coördinator dagbesteding kan u een vrijblijvende offerte sturen. De coördinator informeert u ook graag over de mogelijkheden van vervoer.   

Koperwiek

Deze zorg bieden we

U kunt bij de dagbesteding van Oktober terecht voor een gevarieerd dagprogramma waarbij rekening wordt gehouden met uw persoonlijke behoeften en interesses. Dagbesteding biedt u de mogelijkheid om onder professionele begeleiding één of meerdere dagen in de week door te brengen in een gezellige omgeving. Er is gelegenheid om met elkaar te praten of om mee te doen aan diverse activiteiten, zoals beweging, samen koken en eten, geheugenactivering of spelletjes. De activiteiten worden volledig op uw wensen afgestemd.