• Merefelt PG.

Bent u graag onder de mensen?

Wordt u een dagje ouder en wilt u graag andere mensen ontmoeten? En bent u graag actief bezig? Kom dan eens naar de dagbesteding van Oktober. Oktober biedt dagbesteding aan op verschillende locaties. De locatie Merefelt PG is gelegen in Merefelt, een huis van Oktober. U vindt dagbesteding Merefelt PG op Parklaan 2, 5504 GB in Veldhoven.
Dagbehandeling
om de hoek
Makkelijk bereikbaar vanuit
appartementen bij Merefelt
Vervoer door
vrijwilligers bij Oktober
Dagbesteding

Voor wie?

Merefelt PG biedt ruimte voor dagbesteding en dagbehandeling voor mensen met dementie. 

Voor deelname aan de dagbesteding/dagbehandeling van Oktober heeft u een Wmo-beschikking nodig. Deze kunt u aanvragen bij het Wmo-loket van uw gemeente. Heeft u een WLZ-indicatie of GZSP –indicatie? Ook dan zijn er mogelijkheden voor deelname. Ook als u geen beschikking of indicatie heeft, kunt u op eigen kosten deelnemen aan onze dagbesteding/ dagbehandeling. De coördinator dagbesteding kan u een vrijblijvende offerte sturen. De coördinator informeert u ook graag over de mogelijkheden van vervoer. Onder andere vrijwilligers van Oktober zorgen ervoor dat u opgehaald wordt en weer thuisgebracht wordt. 

Merefelt PG

Deze zorg bieden we

U kunt bij de dagbesteding/dagbehandeling van Oktober terecht voor behandeling en een gevarieerd dagprogramma waarbij rekening wordt gehouden met uw persoonlijke behoeften en interesses. Dagbesteding/dagbehandeling biedt u de mogelijkheid om onder professionele begeleiding één of meerdere dagen in de week door te brengen in een gezellige omgeving. Er is gelegenheid om met elkaar te praten of om mee te doen aan diverse activiteiten, zoals beweging, samen koken en eten, geheugenactivering of spelletjes. De activiteiten worden volledig op uw wensen of behandeldoelen afgestemd.