• Sele

Bent u graag onder de mensen?

Wordt u een dagje ouder en wilt u graag andere mensen ontmoeten? En bent u graag actief bezig? Kom dan eens naar de dagbesteding van Oktober. Oktober biedt dagbesteding aan op verschillende locaties. Sele ligt in Veldhoven. De locatie beschikt over goed toegankelijke ruimtes en er kan gebruikt gemaakt worden van de algemene ruimtes in het appartementencomplex. Het adres is Sele 21, 5502NC in Veldhoven.
Geniet van een
tweede maaltijd in de avond
Samenwerking met
groepswoningen
Vervoer door
onze vrijwilligers
Dagbesteding

Voor wie?

Sele biedt ruimte voor verschillende soorten dagbesteding voor de invulling van een zinvolle en fijne dag. Voor zowel mensen met dementie als mensen met lichamelijke aandoeningen. 

Voor deelname aan de dagbesteding van Oktober heeft u een Wmo-beschikking nodig. Deze kunt u aanvragen bij het Wmo-loket van uw gemeente. Heeft u een WLZ-indicatie? Ook dan zijn er mogelijkheden om deel te nemen aan dagbesteding bij Oktober. Ook als u geen beschikking of indicatie heeft, kunt u op eigen kosten deelnemen aan onze dagbesteding. De coördinator dagbesteding kan u een vrijblijvende offerte sturen. De coördinator informeert u ook graag over de mogelijkheden van vervoer. Vrijwilligers van Oktober zorgen ervoor dat u opgehaald wordt en weer thuisgebracht wordt.  

Sele

Deze zorg bieden we

U kunt bij de dagbesteding van Oktober terecht voor een gevarieerd dagprogramma waarbij rekening wordt gehouden met uw persoonlijke behoeften en interesses. Dagbesteding biedt u de mogelijkheid om onder professionele begeleiding één of meerdere dagen in de week door te brengen in een gezellige omgeving. Er is gelegenheid om met elkaar te praten of om mee te doen aan diverse activiteiten, zoals beweging, samen koken en eten, geheugenactivering of spelletjes. De activiteiten worden volledig op uw wensen afgestemd. 

Op locatie Sele is er de mogelijkheid om tijdens uw verblijf op dinsdag en donderdag te genieten van een warme maaltijd rond de klok van 12 uur en van een broodmaaltijd rond 17 uur. Onze coördinator dagbesteding vertelt u graag meer over de mogelijkheden.