• 't Rond Deel.

Bent u graag onder de mensen?

Wordt u een dagje ouder en wilt u graag andere mensen ontmoeten? En bent u graag actief bezig? Kom dan eens naar de dagbesteding van Oktober. Oktober biedt dagbesteding aan op verschillende locaties.  De locatie ‘t Rond Deel is gelegen aan de rand van het dorp Bladel, beschikt over goed toegankelijke ruimtes en heeft een ruime tuin. U vindt dagbesteding 't Rond Deel op Rond Deel 5, 5531 AH Bladel. 
Tuin om te
genieten van natuur
Ruimte voor persoonlijke zorg
op een ontspannen manier
Een aparte locatie
aan de rand van Bladel
Dagbesteding

Voor wie?

’t Rond Deel biedt ruimte voor verschillende soorten dagbesteding voor de invulling van een zinvolle en fijne dag. Voor zowel mensen met dementie als mensen met lichamelijke aandoeningen. 

Voor deelname aan de dagbesteding van Oktober heeft u een Wmo-beschikking nodig. Deze kunt u aanvragen bij het Wmo-loket van uw gemeente. Heeft u een WLZ-indicatie? Ook dan zijn er mogelijkheden om deel te nemen aan dagbesteding bij Oktober. Ook als u geen beschikking of indicatie heeft, kunt u op eigen kosten deelnemen aan onze dagbesteding. De coördinator dagbesteding kan u een vrijblijvende offerte sturen. De coördinator informeert u ook graag over de mogelijkheden van vervoer.   

't Rond Deel

Deze zorg bieden we

U kunt bij de dagbesteding van Oktober terecht voor een gevarieerd dagprogramma waarbij rekening wordt gehouden met uw persoonlijke behoeften en interesses. Dagbesteding biedt u de mogelijkheid om onder professionele begeleiding één of meerdere dagen in de week door te brengen in een gezellige omgeving. Er is gelegenheid om met elkaar te praten of om mee te doen aan diverse activiteiten, zoals beweging, samen koken en eten, geheugenactivering of spelletjes. De activiteiten worden volledig op uw wensen afgestemd. 

Op locatie ’t Rond Deel kunnen we ervoor zorgen dat u tijdens uw verblijf geholpen wordt met douchen. We nemen hier dan rustig de tijd voor.  De coördinator kan u meer vertellen over deze mogelijkheden.