• Thuis

  • Informatie

Uitgelichte diensten

Kwaliteit wijkzorg
Uw kosten en vergoedingen
Wijkzorg die bij u past

Alle informatie over zorg en ondersteuning aan huis

Kwaliteit wijkzorg

Bij Oktober staat u centraal. We willen dat onze zorg en ondersteuning aansluit bij uw wensen en uw leven. 365 dagen per jaar willen we persoonlijke zorg leveren van hoge kwaliteit. Daarom zijn we zijn we continue opzoek naar manieren om onze zorg te verbeteren.

Lees verder
Cliëntenraden

Bij Oktober vinden we het belangrijk dat we ook vanuit de cliënten horen als iets beter kan. Een cliëntenraad draagt hier aan bij. Ook als u thuiszorg ontvangt bent u van harte welkom om deel te nemen aan de cliëntenraad of uw mening te delen.

Lees verder
Uw kosten en vergoedingen

Op deze pagina vindt u meer informatie over de kosten en vergoedingen voor thuiswonende cliënten.

Lees verder
Wijkzorg die bij u past

Samen zorgen we voor goede zorg voor u. We luisteren, overleggen en leggen vast welke zorg en ondersteuning bij uw leven past. Zo is het duidelijk wat u kan verwachten van ons en weten wij waar we u mee kunnen helpen.

Lees verder
Wijkzorg aanvragen

Als u wijkzorg wilt aanvragen kunt u bellen met zorgadvies van Oktober. Onze zorgadviseurs luisteren naar uw vraag en maken een inschatting van de zorg die u nodig heeft. Zij regelen uw indicatieaanvraag met de wijkverpleegkundige.

Lees verder

Toch op zoek naar iets anders?

Alle zorg en ondersteunende diensten bij één aanbieder

Of het nu gaat om hulp in het huishouden of intensieve verpleging. Bij u thuis of in één van onze huizen. Wij bieden u de ondersteuning en zorg die u helpt om ouder te worden op een manier die bij u past. En dat doen we op de Kempische manier, met oprechte interesse en zonder aannames.

Over Oktober

Wij zijn Oktober. Een organisatie van betrokken en positieve zorgprofessionals. Elke dag zetten wij ons in om kwetsbare ouderen te ondersteunen. We willen dat ze zich thuis voelen, waar ze ook wonen. Met humor, warme aandacht en oprechte interesse in jouw zorgen en behoeften staan we voor je klaar.

Niet gevonden wat u zoekt?
Geen probleem.

Typ uw zoekopdracht in de zoekbalk hieronder.

We helpen u graag die extra stap verder.

Zoek
Generic filters
Exact matches only

Jouw verhaal, onze zorg.

Wanneer je ouder wordt, verandert je leven. Er is nog zoveel wat je eigenlijk wilt doen en waarvan je wilt genieten. Maar je kunt niet meer alles zelf en moet vaker om hulp vragen. Soms is hulp alleen niet meer voldoende en moet je misschien je eigen, vertrouwde thuis achter je laten. Of elkaar zelfs loslaten. Dan is Oktober er voor jou.