• Uw kosten en vergoedingen.

Een overzicht van kosten en vergoedingen

Er zijn ontzettend veel regelingen en vergoedingen binnen de zorg. We helpen u graag op weg binnen de mogelijkheden. Op deze pagina vindt u meer informatie over de kosten en vergoedingen en kunt u linkjes vinden naar andere belangrijke websites. Prijzen van bijvoorbeeld maaltijden, de klussendienst of een abonnement op een vereniging vindt u in onze prijslijst.
Prijslijst thuiswonende 2024
(Wmo)

Wet maatschappelijke ondersteuning

De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) zorgt ervoor dat iedereen kan meedoen aan de maatschappij en zoveel mogelijk zelfstandig kan blijven wonen.

Als meedoen of zelfstandig wonen niet lukt zonder hulp, kunt u de gemeente vragen om ondersteuning, zoals dagbesteding, hulpmiddelen (zoals een rolstoel) of hulp bij het huishouden. Gemeenten voeren de Wmo uit en iedere gemeente legt andere accenten. Vanuit de Wmo kunt u soms (extra) hulp van Oktober vergoed krijgen,

Lees meer informatie:

We helpen u graag die extra stap verder.

Zoek
Generic filters
Exact matches only

Jouw verhaal, onze zorg.

Wanneer je ouder wordt, verandert je leven. Er is nog zoveel wat je eigenlijk wilt doen en waarvan je wilt genieten. Maar je kunt niet meer alles zelf en moet vaker om hulp vragen. Soms is hulp alleen niet meer voldoende en moet je misschien je eigen, vertrouwde thuis achter je laten. Of elkaar zelfs loslaten. Dan is Oktober er voor jou.

Of het nu gaat om hulp in het huishouden of intensieve verpleging. Bij je thuis of in één van onze huizen. Wij bieden je de ondersteuning en zorg die je helpt om ouder te worden op een manier die bij je past. En dat doen we op de Kempische manier, met oprechte interesse en zonder aannames.