• Kwaliteit thuiszorg.

Goede kwaliteit vinden wij belangrijk.

Bij Oktober staat u centraal. We willen dat onze zorg en ondersteuning aansluit bij uw wensen en uw leven. 365 dagen per jaar willen we persoonlijke zorg leveren van hoge kwaliteit. Daarom zijn we continu op zoek naar manieren om onze zorg te verbeteren.
Het verbeteren
van de zorg.
Onderzoeken
of iets beter kan.
(Laten) toetsen
hoe het er nu voor staat.
Kwaliteit is belangrijk.

Werken aan goede zorg.

Alleen als we weten hóe we het doen, goed of slecht, kunnen we beter worden. Daarom vinden we het bij Oktober belangrijk om deel te nemen aan externe kwaliteitsonderzoeken. De resultaten van deze onderzoeken zijn, per woonzorgcentrum, te vinden op de zogenaamde ‘kwaliteitskaart’ op www.kiesbeter.nl.
Zo kunt u onze kwaliteit vergelijken met die van andere zorginstellingen en worden wij steeds geprikkeld om het beste uit onszelf te halen.

Uw mening telt.

Wat vindt u?

Heeft u ideeën of suggesties hoe dingen anders kunnen? We horen het graag! Door uw mening kunnen we onze zorg en diensten beter afstemmen op de wensen van onze cliënten. Via onderstaand formulier kunt u contact met ons op nemen.

Wilt u meer informatie ontvangen?Stel uw vraag hier en wij nemen contact met u op.

Ik wil ...

  Versturen

   Versturen

    Versturen

    We helpen u graag die extra stap verder.

    Zoek
    Generic filters
    Exact matches only

    Jouw verhaal, onze zorg.

    Wanneer je ouder wordt, verandert je leven. Er is nog zoveel wat je eigenlijk wilt doen en waarvan je wilt genieten. Maar je kunt niet meer alles zelf en moet vaker om hulp vragen. Soms is hulp alleen niet meer voldoende en moet je misschien je eigen, vertrouwde thuis achter je laten. Of elkaar zelfs loslaten. Dan is Oktober er voor jou.

    Of het nu gaat om hulp in het huishouden of intensieve verpleging. Bij je thuis of in één van onze huizen. Wij bieden je de ondersteuning en zorg die je helpt om ouder te worden op een manier die bij je past. En dat doen we op de Kempische manier, met oprechte interesse en zonder aannames.