• Wijkzorg die bij u past.

Uw verhaal, onze passende zorg.

Samen zorgen we voor goede zorg voor u. We luisteren, overleggen en leggen vast welke zorg en ondersteuning bij uw leven past. Zo is het duidelijk wat u kan verwachten van ons en weten wij waar we u mee kunnen helpen.
Neem contact op
Persoonlijk zorgplan

In een persoonlijk zorgplan beschrijven we wat u zelf kunt en waar u hulp bij nodig heeft. We gaan hierbij uit van uw mogelijkheden, waarbij we rekening houden met uw wensen en behoeften. De wijkverpleegkundige stelt het zorgplan op en zal dit samen met het wijkteam zo nodig bijstellen.

Positieve gezondheid

Binnen de wijkzorg van Oktober werken we volgens de principes van 'Positieve Gezondheid'. We gaan uit van wat u nog wel kunt in plaats van uw beperkingen. We stimuleren u om het beste uit uzelf te halen en zoveel mogelijk zelf te doen. Dit doen we samen met uw naasten. Zo helpen we u om echt langer thuis te kunnen wonen!

Zorgovereenkomst

Bij Oktober sluiten we met u een zorgovereenkomst af. In deze overeenkomst zijn uw rechten en plichten vastgelegd. Maar ook de rechten en plichten van Oktober zijn vastgelegd. De overeenkomst gaat in op de eerste dag dat u zorg van ons ontvangt. In de overeenkomst wordt verwezen naar de algemene voorwaarden. Klik op onderstaande button en lees de algemene voorwaarden.

We helpen u graag die extra stap verder.

Zoek
Generic filters
Exact matches only

Jouw verhaal, onze zorg.

Wanneer je ouder wordt, verandert je leven. Er is nog zoveel wat je eigenlijk wilt doen en waarvan je wilt genieten. Maar je kunt niet meer alles zelf en moet vaker om hulp vragen. Soms is hulp alleen niet meer voldoende en moet je misschien je eigen, vertrouwde thuis achter je laten. Of elkaar zelfs loslaten. Dan is Oktober er voor jou.

Of het nu gaat om hulp in het huishouden of intensieve verpleging. Bij je thuis of in één van onze huizen. Wij bieden je de ondersteuning en zorg die je helpt om ouder te worden op een manier die bij je past. En dat doen we op de Kempische manier, met oprechte interesse en zonder aannames.