• Thuis

  • Services

Uitgelichte diensten

Huishoudelijke hulp
Hulpmiddelenuitleen
Personenalarmering

Alle services voor thuis

Huishoudelijke hulp

Onze Hulpen bij het Huishouden kunnen u bijvoorbeeld helpen met schoonmaken, de afwas en strijken. Maar onze huishoudelijke hulp doet meer dan alleen poetsen. Ze kunnen ook een luisterend oor bieden als u daar behoefte aan heeft.

Lees verder
Hulpmiddelenuitleen

Soms is het handig om nét dat beetje extra zorg te hebben. Dit kan bijvoorbeeld een rollator zijn waarmee u zich prettiger kan bewegen. Er zijn veel verschillende hulpmiddelen die u kunt huren voor een korte of lange periode.

Lees verder
Klussendienst

Steeds meer senioren, zieken en gehandicapten blijven het liefst zo lang mogelijk zelfstandig wonen in hun eigen huis en woonomgeving. Maar ouder worden, ziek of gehandicapt zijn brengt soms (lichamelijke) beperkingen met zich mee. Hierdoor zijn kleine klusjes in en om het huis moeilijker zelf uit te voeren. Bij Oktober hebben wij een klussendienst die u kan helpen met de kleine klusjes.

Lees verder
Maaltijdservice

Bent u, even of voor langere tijd, niet in staat zelf te koken of boodschappen te doen? Wilt u toch lekker en gezond eten? Oktober helpt u om thuis gemakkelijk een gezonde maaltijd op tafel te zetten met onze maaltijdservice, ook als u dieetwensen heeft!

Lees verder
Personenalarmering

We kijken verder dan de huidige zorg en dagen onszelf uit om met nieuwe oplossingen te komen. Door de inzet van nieuwe technologieën en het delen van kennis, dragen we bij aan de leefbaarheid van onze dorpen. We jagen innovatieve projecten aan, zoals slimme en dementievriendelijke wijken. Waar we voor gaan? Een omgeving waarin ouderen waardig thuis kunnen leven en sterven.

Lees verder

Toch op zoek naar iets anders?

Alle zorg en ondersteunende diensten bij één aanbieder

Of het nu gaat om hulp in het huishouden of intensieve verpleging. Bij u thuis of in één van onze huizen. Wij bieden u de ondersteuning en zorg die u helpt om ouder te worden op een manier die bij u past. En dat doen we op de Kempische manier, met oprechte interesse en zonder aannames.

Over Oktober

Wij zijn Oktober. Een organisatie van betrokken en positieve zorgprofessionals. Elke dag zetten wij ons in om kwetsbare ouderen te ondersteunen. We willen dat ze zich thuis voelen, waar ze ook wonen. Met humor, warme aandacht en oprechte interesse in jouw zorgen en behoeften staan we voor je klaar.

Niet gevonden wat u zoekt?
Geen probleem.

Typ uw zoekopdracht in de zoekbalk hieronder.

We helpen u graag die extra stap verder.

Zoek
Generic filters
Exact matches only

Jouw verhaal, onze zorg.

Wanneer je ouder wordt, verandert je leven. Er is nog zoveel wat je eigenlijk wilt doen en waarvan je wilt genieten. Maar je kunt niet meer alles zelf en moet vaker om hulp vragen. Soms is hulp alleen niet meer voldoende en moet je misschien je eigen, vertrouwde thuis achter je laten. Of elkaar zelfs loslaten. Dan is Oktober er voor jou.