• Klussendienst.

Kleine klusjes worden zo opgelost.

Steeds meer senioren, zieken en gehandicapten blijven het liefst zo lang mogelijk zelfstandig wonen in hun eigen huis en woonomgeving. Maar ouder worden, ziek of gehandicapt zijn brengt soms (lichamelijke) beperkingen met zich mee. Hierdoor zijn kleine klusjes in en om het huis moeilijker zelf uit te voeren. Bij Oktober hebben wij een klussendienst die u kan helpen met de kleine klusjes.
Grote klusjes, kleine klusjes

Wat kan de klussendienst voor u doen?

De Klussendienst voert kleine werkzaamheden uit, in en om het huis. Zo kan de Klussendienst bijvoorbeeld kleine reparaties verrichten aan keukendeurtjes, laden of een tuinhekje. Of voor u de televisie, radio of kast (ver)plaatsen, snoeren vastzetten of verleggen. Of uw tuinmeubilair schoonmaken en opbergen. Voor deze kleinere klussen, waarvoor ook de verhuurder van een woning niet verantwoordelijk is, kunt u de klussendienst inhuren.

Vakkundige klusjesmannen

Wat zijn de kosten?

Voor meer informatie over de prijzen kunt u een kijkje nemen in het overzicht van de thuiszorgdiensten.

Wilt u meer informatie ontvangen?Stel uw vraag hier en wij nemen contact met u op.

Ik wil ...

  Versturen

   Versturen

    Versturen

    We helpen u graag die extra stap verder.

    Zoek
    Generic filters
    Exact matches only

    Jouw verhaal, onze zorg.

    Wanneer je ouder wordt, verandert je leven. Er is nog zoveel wat je eigenlijk wilt doen en waarvan je wilt genieten. Maar je kunt niet meer alles zelf en moet vaker om hulp vragen. Soms is hulp alleen niet meer voldoende en moet je misschien je eigen, vertrouwde thuis achter je laten. Of elkaar zelfs loslaten. Dan is Oktober er voor jou.

    Of het nu gaat om hulp in het huishouden of intensieve verpleging. Bij je thuis of in één van onze huizen. Wij bieden je de ondersteuning en zorg die je helpt om ouder te worden op een manier die bij je past. En dat doen we op de Kempische manier, met oprechte interesse en zonder aannames.