• Personenalarmering.

Warme zorg altijd dichtbij.

U wilt graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in uw eigen woonomgeving. Toch kunnen er onverwachte momenten voorvallen waarop u acuut hulp nodig heeft. Bij Oktober bieden wij personenalarmeringen. Hiermee kunnen op dat soort momenten onze zorgprofessionals worden ingeschakeld of wordt uw contactpersoon ingelicht.
Veilig thuis wonen

Hoe werkt personenalarmering?

De apparatuur die u ontvangt bestaat uit een alarmeringstoestel en een hals- of polszender. In een noodsituatie komt u met één druk op de knop van uw hals- of polszender en alarmeringstoestel direct middels een spreek-luisterverbinding in contact met de meldcentrale. Professionele en deskundige mensen staan u te woord en helpen u verder. Ze kunnen snel handelen en indien nodig direct professionele hulp van thuiszorg van Oktober of uw eigen contactpersonen inschakelen.

Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan eens deze folder of de website van onze partner Focus Cura 

Wat u prettig vindt

Geholpen worden door uw contactpersoon of door Oktober?

Als u kiest voor professionele hulp van onze thuiszorg wenst, dan is het verplicht een sleutelkluisje te (laten) plaatsen. Zonder sleutelkluisje kan onze hulp niet gegarandeerd worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze Servicedesk.

Algemene voorwaarden.

icon
Veilig gevoel
als u thuis bent.
icon
Geholpen worden door Oktober
of uw eerste contactpersoon
icon
Voor iedereen,
geen indicatie nodig.

Aanmelden of Informatie aanvragen doe je hier.Stel je vraag hier en wij nemen contact met je op.

Ik wil ...
Inschrijven
Versturen
Aanmelden
Inschrijven

We helpen u graag die extra stap verder.

Zoek
Generic filters
Exact matches only

Jouw verhaal, onze zorg.

Wanneer je ouder wordt, verandert je leven. Er is nog zoveel wat je eigenlijk wilt doen en waarvan je wilt genieten. Maar je kunt niet meer alles zelf en moet vaker om hulp vragen. Soms is hulp alleen niet meer voldoende en moet je misschien je eigen, vertrouwde thuis achter je laten. Of elkaar zelfs loslaten. Dan is Oktober er voor jou.

Of het nu gaat om hulp in het huishouden of intensieve verpleging. Bij je thuis of in één van onze huizen. Wij bieden je de ondersteuning en zorg die je helpt om ouder te worden op een manier die bij je past. En dat doen we op de Kempische manier, met oprechte interesse en zonder aannames.