• Personenalarmering.

Warme zorg altijd dichtbij.

U wilt graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in uw eigen woonomgeving. Toch kunnen er onverwachte momenten voorvallen waarop u acuut hulp nodig heeft. Bij Oktober bieden wij personenalarmeringen. Hiermee kunnen op dat soort momenten onze zorgprofessionals worden ingeschakeld of wordt uw contactpersoon ingelicht.
Veilig thuis wonen

Hoe werkt personenalarmering?

De apparatuur die u ontvangt bestaat uit een alarmeringstoestel en een hals- of polszender. Op uw hals-of polszender en alarmeringstoestel zit een knop. In een noodsituatie komt u met één druk op die knop in contact met de meldcentrale. Professionele en deskundige mensen staan u te woord en helpen u verder. Ze kunnen snel handelen. Indien nodig schakelen zij direct professionele hulp van de wijkzorg van Oktober of hulp van uw contactpersonen in.

Wilt u meer over weten over personenalarmering?
Lees dan deze folder of bekijk de website van onze partner Focus Cura 

Wilt u meer weten over de vergoedingen van zorgverzekeraars? Op deze website van Focus Cura vindt u daar meer informatie over.

Wat u prettig vindt

Geholpen worden door uw contactpersoon of door Oktober?

In een noodsituatie willen we u helpen en binnen kunnen komen in uw huis. Daarom bent u bij professionele hulp van onze thuiszorg verplicht een sleutelkluisje te (laten) plaatsen.

Een van onze wijkverpleegkundigen komt graag bij u langs om u uitleg te geven over personenalarmering en kan u adviezen geven over langer veilig thuis wonen. Neem contact op met onze Servicedesk om een gesprek aan te vragen.

De algemene voorwaarden voor personenalarmering vindt u hier: Algemene voorwaarden.

Wilt u zich direct aanmelden?

Dat kan!

Heeft u uw keuze al gemaakt? U kunt u via de volgende links aanmelden:

Inschrijven cAlarm Comfort

Inschrijven cKey

Inschrijven voor de zelfinstallatie van FocusCura

Inschrijven cAlarm Start

 

icon
Veilig gevoel
als u thuis bent.
icon
Geholpen worden door Oktober
of uw eerste contactpersoon
icon
Voor iedereen,
geen indicatie nodig.

Aanmelden of informatie aanvragen doe je hier.Stel je vraag hier en wij nemen contact met je op.

Ik wil ...

  Versturen

   Versturen

    Versturen

    We helpen u graag die extra stap verder.

    Zoek
    Generic filters
    Exact matches only

    Jouw verhaal, onze zorg.

    Wanneer je ouder wordt, verandert je leven. Er is nog zoveel wat je eigenlijk wilt doen en waarvan je wilt genieten. Maar je kunt niet meer alles zelf en moet vaker om hulp vragen. Soms is hulp alleen niet meer voldoende en moet je misschien je eigen, vertrouwde thuis achter je laten. Of elkaar zelfs loslaten. Dan is Oktober er voor jou.

    Of het nu gaat om hulp in het huishouden of intensieve verpleging. Bij je thuis of in één van onze huizen. Wij bieden je de ondersteuning en zorg die je helpt om ouder te worden op een manier die bij je past. En dat doen we op de Kempische manier, met oprechte interesse en zonder aannames.