Contact
A
A
A
Inloggen medewerkers
Werken bij Oktober Inloggen medewerkers
Contact
A
A
A
  • Dagbesteding

Activiteiten voor een zinvolle dag.

De dag op een leuke en zinvolle manier doorkomen is voor iedereen belangrijk. Als u meer zorg en ondersteuning nodig heeft, is dat niet meer zo vanzelfsprekend. Het is dan zeker niet vreemd als u zich thuis niet meer helemaal zelf kunt redden. Daarom biedt Oktober dagbesteding aan.
Activiteiten
die bij u passen
Vitaliteit
op een prettige manier
Ontmoeten
van nieuwe mensen
Een gevarieerd aanbod

Dagbesteding

Bij Oktober Dagbesteding gaan we uit van wat u nog wél kunt. Er is een gevarieerd aanbod aan activiteiten en u kiest zelf waar u aan deel wilt nemen. Zo kunt u fit blijven met lichamelijke activiteiten, creatief bezig zijn met schilderen of tekenen, of het geheugen trainen met spelletjes. Natuurlijk hoort daar ook lekker eten en drinken bij, daarom kunt u op de dagbestedingslocaties genieten van een gezonde warme maaltijd of broodmaaltijd. Onze zorgprofessionals en enthousiaste vrijwilligers bieden hierbij een prettige sfeer, die zo veel mogelijk als thuis voelt.

Behandeling en therapie

Dagbehandeling

Als u naast een zinvolle daginvulling ook behoefte heeft aan behandeling, dan kunt u terecht bij Oktober Dagbehandeling. Oktober Dagbehandeling biedt passende activiteiten, therapieën, advies en behandeling. Een arts (specialist ouderengeneeskunde) is op afroep beschikbaar. U wordt stap voor stap begeleid, aangepast aan uw eigen niveau van functioneren. Daarnaast beschikken wij over een gespecialiseerd team dat met gedragsveranderingen om kan gaan en zo het gedrag voor uzelf of uw omgeving verlicht.

Maatwerk bij u thuis

Individuele begeleiding

Onze partners

Samen invulling geven aan een zinvolle dag

Wij werken samen met partners in het ‘voorliggend veld’. Dat betekent dat ook mensen zonder zorgindicatie bij één van onze partners terecht kunnen voor dagbesteding. Deze zinvolle dag wordt begeleid door een zorgprofessional van Oktober.

Partnerlocaties:

Neem contact op met Oktober

Vragen of aanmelden?

Wilt u komen kijken of Oktober Dagbesteding of Oktober Dagbehandeling bij u past? Dan bent u van harte welkom om, geheel vrijblijvend, kennis te komen maken en de sfeer te proeven.

U kunt hiervoor een afspraak maken door een e-mailbericht te sturen naar coordinatorendagbesteding@zorginoktober.nl of te bellen met de Servicedesk (088) – 2457795. U kunt hier ook terecht met uw vragen over benodigde zorgindicaties en bijkomende kosten.

We helpen u graag die extra stap verder.

Zoek
Generic filters
Exact matches only

Jouw verhaal, onze zorg.

Wanneer je ouder wordt, verandert je leven. Er is nog zoveel wat je eigenlijk wilt doen en waarvan je wilt genieten. Maar je kunt niet meer alles zelf en moet vaker om hulp vragen. Soms is hulp alleen niet meer voldoende en moet je misschien je eigen, vertrouwde thuis achter je laten. Of elkaar zelfs loslaten. Dan is Oktober er voor jou.

Of het nu gaat om hulp in het huishouden of intensieve verpleging. Bij je thuis of in één van onze huizen. Wij bieden je de ondersteuning en zorg die je helpt om ouder te worden op een manier die bij je past. En dat doen we op de Kempische manier, met oprechte interesse en zonder aannames.

naar boven