• Hulpmiddelenuitleen

Hulpmiddelen Jouw speciale behoeftes, onze zorg.

Soms is het handig om nét dat beetje extra zorg te hebben. Dit kan bijvoorbeeld een rollator zijn waarmee u zich prettiger kan bewegen. Er zijn veel verschillende hulpmiddelen die u kunt huren voor een korte of lange periode.
Bekijk de flyer
Hulpmiddelen bij Medicura

Wanneer komt u in aanmerking?

U komt in aanmerking voor gratis uitleen van hulpmiddelen als u verzekerd bent in Nederland en woonachtig bent in Nederland of omliggende grensgebieden.

Oktober werkt samen met Medicura. Voor het lenen van een hulpmiddel zal door Medicura een indicatie gesteld worden.

 

Oktober en Medicura

Een aanvraag doen

Om een hulpmiddel aan te vragen, kunt u rechtstreeks contact opnemen met Medicura via het telefoonnummer 088 – 007 11 00.

Loophulpmiddelen en rollators blijven uit het zorgverzekeringspakket. Deze worden dus niet vergoed. U kunt deze hulpmiddelen wel voordelig kopen en in de meeste gevallen huren.

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld is de volgende werkdag (maandag tot en met vrijdag) in huis. Spoedaanvragen worden, indien nodig, eerder geleverd.

Uitgeleende hulpmiddelen worden gratis door Medicura thuis bezorgd en opgehaald.

 

Wilt u meer informatie ontvangen?Stel uw vraag hier en wij nemen contact met u op.

Ik wil ...

  Versturen

   Versturen

    Versturen

    We helpen u graag die extra stap verder.

    Zoek
    Generic filters
    Exact matches only

    Jouw verhaal, onze zorg.

    Wanneer je ouder wordt, verandert je leven. Er is nog zoveel wat je eigenlijk wilt doen en waarvan je wilt genieten. Maar je kunt niet meer alles zelf en moet vaker om hulp vragen. Soms is hulp alleen niet meer voldoende en moet je misschien je eigen, vertrouwde thuis achter je laten. Of elkaar zelfs loslaten. Dan is Oktober er voor jou.

    Of het nu gaat om hulp in het huishouden of intensieve verpleging. Bij je thuis of in één van onze huizen. Wij bieden je de ondersteuning en zorg die je helpt om ouder te worden op een manier die bij je past. En dat doen we op de Kempische manier, met oprechte interesse en zonder aannames.