Contact
A
A
A
Inloggen medewerkers
Werken bij Oktober Inloggen medewerkers
Contact
A
A
A
 • Welzijn

Activiteiten voor een zinvolle dag.

Bij Oktober willen we dat cliënten een zinvolle dag ervaren. Met als uitgangspunt; uw verhaal. Zodat we samen kunnen werken aan een fijn thuis. De zinvolle dag bereiken we door vernieuwend aanbod te blijven creëren en vraaggericht te werken. We zorgen ervoor dat onze collega's en vrijwilligers u op een goede manier kunnen helpen bij het creëren en aanbieden van een zinvolle dag. Het aanbod van activiteiten van Welzijn bij Oktober is erg gevarieerd, waardoor er altijd wel iets voor u bij zit.
Activiteit
die bij u past.
Vitaliteit
op een prettige manier.
Ontmoeten
van nieuwe mensen.
Gezellig en leuk

Een divers aanbod:

Altijd iets dat bij u past

Een zinvolle dag

Wilt u meer informatie ontvangen?Stel uw vraag hier en wij nemen contact met u op.

Ik wil ...

  Versturen

   Versturen

    Versturen

    We helpen u graag die extra stap verder.

    Zoek
    Generic filters
    Exact matches only

    Jouw verhaal, onze zorg.

    Wanneer je ouder wordt, verandert je leven. Er is nog zoveel wat je eigenlijk wilt doen en waarvan je wilt genieten. Maar je kunt niet meer alles zelf en moet vaker om hulp vragen. Soms is hulp alleen niet meer voldoende en moet je misschien je eigen, vertrouwde thuis achter je laten. Of elkaar zelfs loslaten. Dan is Oktober er voor jou.

    Of het nu gaat om hulp in het huishouden of intensieve verpleging. Bij je thuis of in één van onze huizen. Wij bieden je de ondersteuning en zorg die je helpt om ouder te worden op een manier die bij je past. En dat doen we op de Kempische manier, met oprechte interesse en zonder aannames.

    naar boven