• Thuiszorg.

Thuiszorg, die alleen om u draait.

Bij Oktober luisteren we naar wat uw wensen zijn. Wij bieden zorg en ondersteuning die bij u en uw leven past. Ook als u langer zelfstandig thuis wilt blijven wonen zijn er veel mogelijkheden.
Bekijk hier de folder
icon
Aandacht
voor u

icon
Bij u thuis
wanneer het u uitkomt
icon
Meer dan
alleen zorg
Thuiszorg

Ook voor u

Als u ziek wordt, een ongeluk krijgt, of als u ouder wordt, kan het zijn dat u voor korte of langere tijd hulp nodig heeft in uw thuissituatie. Wij bieden tijdelijke of langdurige zorg, afgestemd op uw persoonlijke zorgbehoeften. Door goede zorg thuis helpen we u om zo lang mogelijk thuis te wonen.

Passend bij uw leven

Verschillende mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden bij de thuiszorg:

Wilt u meer informatie ontvangen?Stel uw vraag hier en wij nemen contact met u op.

Ik wil ...

  Versturen

   Versturen

    Versturen

    We helpen u graag die extra stap verder.

    Zoek
    Generic filters
    Exact matches only

    Jouw verhaal, onze zorg.

    Wanneer je ouder wordt, verandert je leven. Er is nog zoveel wat je eigenlijk wilt doen en waarvan je wilt genieten. Maar je kunt niet meer alles zelf en moet vaker om hulp vragen. Soms is hulp alleen niet meer voldoende en moet je misschien je eigen, vertrouwde thuis achter je laten. Of elkaar zelfs loslaten. Dan is Oktober er voor jou.

    Of het nu gaat om hulp in het huishouden of intensieve verpleging. Bij je thuis of in één van onze huizen. Wij bieden je de ondersteuning en zorg die je helpt om ouder te worden op een manier die bij je past. En dat doen we op de Kempische manier, met oprechte interesse en zonder aannames.