• Tijdelijk verblijven bij Oktober

Tijdelijk verblijven in de huizen van Oktober

Samen
vooruit bewegen

Door onze jarenlange ervaring zijn wij expert in de zorg voor en ondersteuning van kwetsbare ouderen. Voor deze doelgroep bieden wij verpleeghuiszorg (zie wonen). Maar cliënten kunnen ook tijdelijk bij ons verblijven. Bijvoorbeeld omdat ze moeten revalideren na een ongeval of ziekte. Het doel is dan om zo snel mogelijk zelfstandig mogelijk terug naar huis te kunnen. Soms verandert uw thuissituatie zodanig dat het voor u tijdelijk niet mogelijk is om zelfstandig thuis te wonen. Wanneer de thuiszorg deze zorg niet kan opgevangen, kunt u tijdelijk bij Oktober verblijven. Dit noemen we kortdurend verblijf of Eerstelijnsverblijf (ELV). Ook biedt Oktober palliatieve zorg in de laatste levensfase in ons Hospice. Hier kunnen ernstig zieke mensen vanaf 18 jaar verblijven, met een geschatte levensverwachting van minder dan drie maanden.

We helpen u graag die extra stap verder.

Zoek
Generic filters
Exact matches only

Jouw verhaal, onze zorg

Wanneer je ouder wordt, verandert je leven. Er is nog zoveel wat je eigenlijk wilt doen en waarvan je wilt genieten. Maar je kunt niet meer alles zelf en moet vaker om hulp vragen. Soms is hulp alleen niet meer voldoende en moet je misschien je eigen, vertrouwde thuis achter je laten. Of elkaar zelfs loslaten. Dan is Oktober er voor jou.

Of het nu gaat om hulp in het huishouden of intensieve verpleging. Bij je thuis of in één van onze huizen. Wij bieden je de ondersteuning en zorg die je helpt om ouder te worden op een manier die bij je past. En dat doen we op de Kempische manier, met oprechte interesse en zonder aannames.