• Samenzorg voor
  jouw carrière

Bekijk onze vacatures
 • list-icon8
  Superleuke
  collega’s
 • list-icon9
  Volop doorgroei
  mogelijkheden
 • list-icon10
  Altijd
  afwisselend werk
 • Fijne secundaire
  arbeidsvoorwaarden
Wonen, zorg en welzijn komen samen bij Oktober

Kwaliteit van leven, daar werken we samen aan. Van administratief medewerker tot verpleegkundige. Samen met bewoners, cliënten, vrijwilligers en mantelzorgers. Iedere dag werken we samen aan kwaliteit van leven. En iedereen speelt hierin een belangrijke rol en is gelijkwaardig aan elkaar.

Zo leveren we bij Oktober de best passende zorg aan kwetsbare ouderen in de Kempen, Veldhoven en Aalst-Waalre. In onze huizen bieden we verpleeghuiszorg voor psychogeriatrische (PG) en somatische bewoners. En we zijn gespecialiseerd in geriatrische revalidatiezorg voor ouderen die herstellen na een val of vanwege een aandoening. We bieden daarnaast ook palliatieve zorg in ons Hospice, zorg- en ondersteuning voor cliënten met een volledig pakket thuis, eerstelijnsverblijf, dagbesteding en dagbehandeling, huishoudelijke hulp en services. Met onze zorg- en dienstverlening zijn we er voor ouderen met een zorg- of ondersteuningsvraag in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-De Mierden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

Een bakkie bij Oktober

We helpen u graag die extra stap verder.

Zoek
Generic filters
Exact matches only
Susannah en Susan vertellen

"Wij zijn heel blij dat ze ons bij Oktober de kans bieden om door te groeien."

Susannah (24) en Susan (28) werken beide als groepsassistente bij Merefelt. Susannah op Tulpenhof en Susan op Rozenhof. Ze gaan allebei een opleiding volgen om zich om te scholen. Susannah gaat de opleiding volgen tot Verpleegkundige en Susan tot Verzorgende 3IG. Zij nemen je mee in hun verhaal over werken op de PG-afdeling bij Merefelt en hoe hun dromen werkelijkheid worden.

Het hele verhaal van Susannah en Susan

Eric vertelt

“Het leven is te kort om te twijfelen”

”De zorg is iets waarvan ik eigenlijk al best lang had gedacht dat het bij mij zou passen. Zeker op het moment dat ik problemen had met mijn commerciële functie die ik altijd had uitgeoefend. Ik mag nog tien jaar werken of langer tot mijn pensioen. Dus ik ga doen wat ik leuk vind en dat was voor mij de zorg.”

Lees hier het hele verhaal van Eric. 

Ontdek waarom je wil
werken bij Oktober

Je wil werken bij Oktober:

Ontdek, leer en groei, elke dag weer. Zo hoef je je geen moment te vervelen. Geen mens is hetzelfde, geen dag is gelijk. Lekker uitdagend dus! Onderneem en innoveer! Je neemt het initiatief, Oktober geeft je de ruimte. We zijn gelijkwaardig en leren van elkaar. Tijd voor Oktober, tijd voor jezelf; samen vinden we de juiste balans. Werksfeer? Van goedemorgen op de gang naar samen de schouders eronder. Samenzorg bij Oktober is alsof bewoners je beste buren zijn.

Onze drijfveer

Samenzorg voor iedereen

Samenzorg voor ambitienajagers
Samen doen we werk dat er écht toe doet. Met passie, ambitie en veel werkplezier. Dat is samenzorg voor iedereen. We hebben vertrouwen in elkaar, we pakken nieuwe ontwikkelingen op en we blijven met elkaar in gesprek. Open, oprecht en met een gezonde dosis ondernemerschap. Dus vertel, wat zijn jouw ambities?

Zorg, welzijn en behandeling

Onze zorg

 • Verpleeghuiszorg voor mensen met dementie en mensen met lichamelijke aandoeningen in kleinschalige woonvormen en grotere woongroepen.
 • Geriatrische Revalidatie op de revalidatieafdelingen bij Floriaan en Merefelt.
 • Dagbehandeling voor mensen met dementie en mensen met lichamelijke aandoeningen.
 • Behandelingen en therapie aan huis.
 • Hulp bij het huishouden.
 • Welzijnsactiviteiten.
 • Spoedzorg.
 • Terminale zorg.

 

Werken op een geriatrische revalidatieafdeling

Onze specialisatie is werken op een geriatrische revalidatieafdeling. Angèlica en Eline werken op de revalidatieafdeling bij Merefelt en vertellen meer over hun werk.
Ben jij benieuwd of het werk iets voor jou is of wat het inhoudt? Kijk dan snel verder!

Werken op een somatische afdeling

Eén van onze expertises is werken op een somatische afdeling. Lisette van Roij is helpende plus en werkt bij Merefelt. In deze video vertelt ze je meer over haar werk op een somatische afdeling. Ben jij benieuwd of het werk iets voor jou is of wat het inhoudt? Kijk dan snel verder!

Werken op een pscychogeriatrische afdeling

Eén van onze expertises is werken op een psychogeriatrische afdeling. Isabel is Verzorgende IG en vertelt meer over haar werk: “Je doet het eigenlijk ook samen met de familie. Zij willen tenslotte hetzelfde als wij, dat bewoners een fijne dag hebben.”

Met passie en persoonlijke aandacht
werken bij Oktober

Werken bij Oktober is werken bij een organisatie met lef en hart voor mensen. Vanuit passie voor je vak, met persoonlijke aandacht voor ieders behoeften en samen met elkaar, gaan we de uitdaging in de ouderenzorg aan.

Vacatures bekijken