• Onze zorg,
  jouw carrière

 • list-icon8
  Super leuke
  collega’s
 • list-icon9
  Volop doorgroei
  mogelijkheden
 • list-icon10
  Altijd
  afwisselend werk
 • Fijne secundaire
  arbeidsvoorwaarden
Wonen, zorg en welzijn komen samen in Oktober

Wonen, zorg en welzijn komen samen in Oktober. Onze organisatie bestaat uit verschillende woonzorgcentrums, thuiszorg, een revalidatiecentrum voor senioren, een hospice en een dagbestedingshuis. We werken in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-de Mierden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

Onder het motto ‘Thuis kan overal’ ondersteunen we kwetsbare ouderen. Met warme aandacht zorgen we ervoor dat ze zich thuis kunnen voelen, waar ze ook wonen. Maar we zorgen niet alleen goed voor onze cliënten. We zorgen ook voor onze medewerkers! Als werkgever willen we dat jij je thuis voelt binnen onze organisatie. En dat je alle kansen krijgt om aan je ontwikkeling en professionaliteit te werken.

We helpen u graag die extra stap verder.

Zoek
Generic filters
Exact matches only
‘Ik probeer kleur in het leven van mijn cliënten te brengen’

‘Ik ben blij dat ik bij Oktober werk. Het is een prettige werkomgeving en ons team is ontzettend collegiaal en flexibel. Als activiteitenbegeleider staan de behoeften van mijn cliënten voorop. Stel dat je hulpbehoevend raakt. Dan wil je toch ook mensen om je heen die echt naar je luisteren? Ik put er dan ook veel plezier uit om mensen een fijne dag te bezorgen. Met lezen, wandelen en spelletjes doen probeer ik kleur in het leven van mijn cliënten te brengen. Het is dankbaar werk met veel afwisseling.’

‘Werken in de thuiszorg geeft mij zoveel positieve energie’

‘Wijkverpleegkundige is een prachtig beroep. Elke dag kom ik in de wijken en huizen waar onze cliënten wonen. Van jong tot oud en van gebroken heupen tot dementie of borderline. Die afwisseling maakt het zo uitdagend. Werken in de thuiszorg geeft mij veel positieve energie. Ik word er gewoon heel vrolijk van als ik mensen mag helpen. Natuurlijk kan het zwaar zijn, vooral als er verdrietige dingen gebeuren. Dat neem je soms wel mee naar huis. Maar het contact met mijn cliënten weegt daar huizenhoog tegenop.’

Oktober
& Ik

Bij Oktober hebben we plezier in ons werk en dat stralen we ook uit! De passie voor het vak zit in ons hart, maar vooral ook in onze handen. We horen graag wat je van onze aanpak vindt. Als er íets is wat we morgen beter kunnen doen, dan doen we dat. Zo krijgen onze cliënten de zorg en ondersteuning die passen bij wie ze zijn.

Voor wie?

Je staat voor je cliënten klaar en bent altijd bereid dat extra stapje te doen. Persoonlijke aandacht, warme betrokkenheid en écht contact staan voor jou voorop. Samen met collega’s heb je plezier in je werk en straal je dat ook uit. Zo geef je je cliënten de zorg en de ondersteuning die ze verdienen.

Onze zorg

 • Verzorgingshuiszorg voor mensen met dementie en mensen met lichamelijke aandoeningen.
 • Revalidatie in het Revalidatiecentrum voor Senioren.
 • Dagbehandeling voor mensen met dementie en mensen met lichamelijke aandoeningen.
 • Thuiszorg met verschillende behandelingen en therapieën.
 • Hulp bij de huishouding.
 • Welzijnsactiviteiten.
 • Spoedzorg.
 • Terminale zorg.

Werken
bij jouw Oktober

Werken bij Oktober is werken bij een organisatie met lef en hart voor mensen. We zetten ons elke dag in om het leven van ouderen een stukje beter te maken. Als medewerker krijg je alle kansen om jezelf te ontwikkelen. Bij Oktober zorgen we voor elkaar!

Vacatures bekijken