• Onze zorg,
  jouw carrière

Bekijk onze vacatures
 • list-icon8
  Superleuke
  collega’s
 • list-icon9
  Volop doorgroei
  mogelijkheden
 • list-icon10
  Altijd
  afwisselend werk
 • Fijne secundaire
  arbeidsvoorwaarden
Wonen, zorg en welzijn komen samen bij Oktober

Wonen, zorg en welzijn komen samen bij Oktober. Onze organisatie bestaat uit verschillende woonzorgcentrums, thuiszorg, een revalidatiecentrum voor senioren, een hospice en een dagbestedingshuis. We werken in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-De Mierden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

Onder het motto ‘Thuis kan overal’ ondersteunen we kwetsbare ouderen. Met warme aandacht zorgen we ervoor dat ze zich thuis kunnen voelen, waar ze ook wonen. Maar we zorgen niet alleen goed voor onze cliënten. We zorgen ook voor onze medewerkers! Als werkgever willen we dat jij je thuis voelt binnen onze organisatie. En dat je alle kansen krijgt om aan je ontwikkeling en professionaliteit te werken.

We helpen u graag die extra stap verder.

Zoek
Generic filters
Exact matches only
"Hier word je wakker geschud"

Verzorgende Anita vertelt

Leven toevoegen aan de dagen. Dat is het motto van onze afdeling. Voor onze gasten in het hospice komt het sterven heel dichtbij. Met onze zorg willen we proberen om eruit te halen wat er nog in zit. We kijken naar wat onze gasten nog wél kunnen, niet naar wat niet meer kan.

Het hele verhaal van Anita

"Zo’n brede glimlach is de beste waardering"

Wijkverpleegkundige Jelle vertelt

Werken in de thuiszorg is heel uitdagend. Al mijn capaciteiten worden continu aangesproken. Niet netjes achter elkaar, maar kriskras door elkaar. Je moet altijd snel kunnen schakelen en ’s ochtends kun je niet voorspellen hoe je dag zal verlopen. Saai? Dat is het nooit.

Het hele verhaal van Jelle

Oktober
en ik

Bij Oktober hebben we plezier in ons werk en dat stralen we ook uit! De passie voor het vak zit in ons hart, maar vooral ook in onze handen. We horen graag wat onze cliënten en hun naasten van onze aanpak vinden. Als er íets is wat we morgen beter kunnen doen, dan doen we dat. Zo krijgen onze cliënten de zorg en ondersteuning die passen bij wie ze zijn.

Onze drijfveer

Voor wie?

Je staat voor je cliënten klaar en bent altijd bereid dat extra stapje te doen. Persoonlijke aandacht, warme betrokkenheid en écht contact staan voor jou voorop. Samen met collega’s heb je plezier in je werk en straal je dat ook uit. Zo geef je je cliënten de zorg en de ondersteuning die ze verdienen.

Zorg, welzijn en behandeling

Onze zorg

 • Verzorgingshuiszorg voor mensen met dementie en mensen met lichamelijke aandoeningen. Bij Oktober kennen we zowel kleinschalige woonvormen als grotere woongroepen.
 • Revalidatie in het Revalidatiecentrum voor Senioren.
 • Dagbehandeling voor mensen met dementie en mensen met lichamelijke aandoeningen.
 • Thuiszorg met verschillende behandelingen en therapieën.
 • Hulp bij de huishouding.
 • Welzijnsactiviteiten.
 • Spoedzorg.
 • Terminale zorg.

Werken
bij jouw Oktober

Werken bij Oktober is werken bij een organisatie met lef en hart voor mensen. We zetten ons elke dag in om het leven van ouderen een stukje beter te maken. Als medewerker krijg je alle kansen om jezelf te ontwikkelen. Bij Oktober zorgen we voor elkaar!

Vacatures bekijken