• Onze zorg,
  jouw carrière

Bekijk onze vacatures
 • list-icon8
  Superleuke
  collega’s
 • list-icon9
  Volop doorgroei
  mogelijkheden
 • list-icon10
  Altijd
  afwisselend werk
 • Fijne secundaire
  arbeidsvoorwaarden
Wonen, zorg en welzijn komen samen bij Oktober

Bij Oktober leveren we de best passende zorg aan kwetsbare ouderen in de Kempen, Veldhoven en Aalst-Waalre. Voor deze doelgroep bieden we verpleeghuiszorg voor psychogeriatrische (PG) en somatische bewoners. En we zijn gespecialiseerd in geriatrische revalidatiezorg. We bieden daarnaast ook palliatieve zorg in ons Hospice, woonvormen voor cliënten met een volledig pakket thuis, eerstelijnsverblijf, dagbesteding en dagbehandeling, huishoudelijke hulp en services. We staan klaar voor mensen in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-De Mierden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

Kwaliteit van leven, daar gaan we samen voor! De medewerkers en vrijwilligers van Oktober doen er alles aan om dit samen met de bewoner of cliënt en diens familie en vrienden te bereiken. We luisteren naar hun verhaal en sluiten aan bij datgene wat voor hen belangrijk is. En zoeken dan naar een maatwerkoplossing omdat we altijd uitgaan van hetgeen nog wel kan, soms met een beetje ondersteuning. Er kan niets op tegen de waardering die je voelt als je een lach tovert op het gezicht van jouw cliënt.  

We helpen u graag die extra stap verder.

Zoek
Generic filters
Exact matches only
"Hier word je wakker geschud"

Verzorgende Anita vertelt

Leven toevoegen aan de dagen. Dat is het motto van onze afdeling. Voor onze gasten in het hospice komt het sterven heel dichtbij. Met onze zorg willen we proberen om eruit te halen wat er nog in zit. We kijken naar wat onze gasten nog wél kunnen, niet naar wat niet meer kan.

Het hele verhaal van Anita

"Zo’n brede glimlach is de beste waardering"

Wijkverpleegkundige Jelle vertelt

Werken in de thuiszorg is heel uitdagend. Al mijn capaciteiten worden continu aangesproken. Niet netjes achter elkaar, maar kriskras door elkaar. Je moet altijd snel kunnen schakelen en ’s ochtends kun je niet voorspellen hoe je dag zal verlopen. Saai? Dat is het nooit.

Het hele verhaal van Jelle

Oktober
en ik

Bij Oktober hebben we plezier in ons werk en dat stralen we ook uit! De passie voor het vak zit in ons hart, maar vooral ook in onze handen. We horen graag wat onze cliënten en hun naasten van onze aanpak vinden. Als er íets is wat we morgen beter kunnen doen, dan doen we dat. Zo krijgen onze cliënten de zorg en ondersteuning die passen bij wie ze zijn.

Onze drijfveer

Voor wie?

Je staat voor je cliënten klaar en bent altijd bereid dat extra stapje te doen. Persoonlijke aandacht, warme betrokkenheid en écht contact staan voor jou voorop. Samen met collega’s heb je plezier in je werk en straal je dat ook uit. Zo geef je je cliënten de zorg en de ondersteuning die ze verdienen.

Zorg, welzijn en behandeling

Onze zorg

 • Verzorgingshuiszorg voor mensen met dementie en mensen met lichamelijke aandoeningen. Bij Oktober kennen we zowel kleinschalige woonvormen als grotere woongroepen.
 • Revalidatie in het Revalidatiecentrum voor Senioren.
 • Dagbehandeling voor mensen met dementie en mensen met lichamelijke aandoeningen.
 • Thuiszorg met verschillende behandelingen en therapieën.
 • Hulp bij de huishouding.
 • Welzijnsactiviteiten.
 • Spoedzorg.
 • Terminale zorg.

Werken
bij jouw Oktober

Werken bij Oktober is werken bij een organisatie met lef en hart voor mensen. We zetten ons elke dag in om het leven van ouderen een stukje beter te maken. Als medewerker krijg je alle kansen om jezelf te ontwikkelen. Bij Oktober zorgen we voor elkaar!

Vacatures bekijken