• Wijkzorg
    bij Oktober

Wijkzorg bij Oktober
wordt overgedragen aan ZuidZorg.

In de wijkzorg maak je het verschil in het dagelijks leven van cliënten. Je bouwt een persoonlijke band op met de cliënten in jouw wijk. Dat maakt werken in de wijkzorg zo mooi. Met je vakinhoudelijke kennis denk je actief mee over oplossingen die het beste passen bij je cliënt.

 

De wijkzorgactiviteiten van Oktober worden vanaf november 2022 stapsgewijs overgedragen aan ZuidZorg. Wil jij graag werken in de wijk van jouw regio? Bekijk dan de vacatures van Zuidzorg via onderstaande button. Wil je toch graag bij Oktober werken? Bekijk dan onze overige vacatures hier.

 

Bekijk de vacatures van ZuidZorg
"Iedere cliënt heeft zo zijn voorkeuren, maar je moet wel eerlijk blijven over wat wel en niet kan."

Tilly werkt al ruim 28 jaar bij Oktober als Verzorgende

“Op een werkdag bezoek ik een wisselend aantal cliënten. Iedereen is anders en iedereen leeft ook anders. Het is de kunst om daar als verzorgende in mee te gaan tot op bepaalde hoogte. Iedere cliënt heeft zo zijn voorkeuren, maar je moet wel eerlijk blijven over wat wel en niet kan. Gelukkig zijn wij daar als Oktober erg open in, we proberen altijd een oplossing te zoeken. Zo weet je na een tijdje ook wel dat een bepaalde cliënt graag vroeg opstaat en dat een andere cliënt echt nooit van eetgewoonte zal veranderen.”

lees hier het hele verhaal van Tilly

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij Oktober?
Neem contact op met Recruitment

Tineke en Sanne
Recruitmentteam van Oktober