• Wonen bij Oktober.

Mevrouw van der Staay vertelt

"Ik voel me hier veilig en vertrouwd"

Nog anderhalf jaar en dan heeft mevrouw van der Staay een eeuw volgemaakt. Nadat ze in 2016 was gevallen, verbleef ze eerst tijdelijk op de revalidatieafdeling. Sinds twee jaar woont ze bij Kempenland, een huis van Oktober in Bladel. En dat bevalt goed. “Ik ben de hele dag bezig. Handwerken, puzzelen en samen met medebewoners een kaartje leggen. Ik verveel me hier nooit.”

Lees het hele verhaal

We helpen u graag die extra stap verder.

Zoek
Generic filters
Exact matches only

Jouw verhaal, onze zorg

Wanneer je ouder wordt, verandert je leven. Er is nog zoveel wat je eigenlijk wilt doen en waarvan je wilt genieten. Maar je kunt niet meer alles zelf en moet vaker om hulp vragen. Soms is hulp alleen niet meer voldoende en moet je misschien je eigen, vertrouwde thuis achter je laten. Of elkaar zelfs loslaten. Dan is Oktober er voor jou.

Of het nu gaat om hulp in het huishouden of intensieve verpleging. Bij je thuis of in één van onze huizen. Wij bieden je de ondersteuning en zorg die je helpt om ouder te worden op een manier die bij je past. En dat doen we op de Kempische manier, met oprechte interesse en zonder aannames.