• Wonen bij Oktober

  • Huizen van Oktober

Huizen van Oktober

‘t Hofhuys
Lees verder

Neem dan contact op via dit formulier en vraag naar een rondleiding.

Versturen
De Hoevenakkers
Lees verder
Floriaan
Lees verder
Kempenland
Lees verder
Kerkebogten
Lees verder
Leuskenhei
Lees verder
Mariahof
Lees verder
Merefelt
Lees verder
Rundgraafpark
Lees verder

Toch op zoek naar iets anders?

Alle zorg en ondersteunende diensten bij één aanbieder

Of het nu gaat om hulp in het huishouden of intensieve verpleging. Bij u thuis of in één van onze huizen. Wij bieden u de ondersteuning en zorg die u helpt om ouder te worden op een manier die bij u past. En dat doen we op de Kempische manier, met oprechte interesse en zonder aannames.

Maak hierboven uw keuze

Oktober biedt naast wonen met zorg nog veel meer zorg en diensten aan. Zo bieden we onder andere ook thuiszorg, hulp bij het huishouden en specialistische behandelingen aan. Klikt u hierboven op de bollen om naar onze overige zorg- en dienstverlening te gaan.

Niet gevonden wat u zoekt?
Geen probleem.

U kunt uw zoekopdracht intypen in de zoekbalk hieronder.

We helpen u graag die extra stap verder.

Zoek
Generic filters
Exact matches only

Jouw verhaal, onze zorg.

Wanneer je ouder wordt, verandert je leven. Er is nog zoveel wat je eigenlijk wilt doen en waarvan je wilt genieten. Maar je kunt niet meer alles zelf en moet vaker om hulp vragen. Soms is hulp alleen niet meer voldoende en moet je misschien je eigen, vertrouwde thuis achter je laten. Of elkaar zelfs loslaten. Dan is Oktober er voor jou.

Of het nu gaat om hulp in het huishouden of intensieve verpleging. Bij je thuis of in één van onze huizen. Wij bieden je de ondersteuning en zorg die je helpt om ouder te worden op een manier die bij je past. En dat doen we op de Kempische manier, met oprechte interesse en zonder aannames.