• Wonen bij Oktober

 • Huizen van Oktober

Huizen van Oktober

‘t Hofhuys
Lees verder

Neem dan contact op via dit formulier en vraag naar een rondleiding.

  Versturen
  De Hoevenakkers
  Lees verder
  Floriaan
  Lees verder
  Kempenland
  Lees verder
  Kerkebogten
  Lees verder
  Leuskenhei
  Lees verder
  Mariahof
  Lees verder
  Merefelt
  Lees verder
  Rundgraafpark
  Lees verder

  Toch op zoek naar iets anders?

  Alle zorg en ondersteunende diensten bij één aanbieder

  Of het nu gaat om hulp in het huishouden of intensieve verpleging. Bij u thuis of in één van onze huizen. Wij bieden u de ondersteuning en zorg die u helpt om ouder te worden op een manier die bij u past. En dat doen we op de Kempische manier, met oprechte interesse en zonder aannames.

  Maak hierboven uw keuze

  Oktober biedt naast wonen met zorg nog veel meer zorg en diensten aan. Zo bieden we onder andere ook thuiszorg, hulp bij het huishouden en specialistische behandelingen aan. Klikt u hierboven op de bollen om naar onze overige zorg- en dienstverlening te gaan.

  Niet gevonden wat u zoekt?
  Geen probleem.

  U kunt uw zoekopdracht intypen in de zoekbalk hieronder.

  We helpen u graag die extra stap verder.

  Zoek
  Generic filters
  Exact matches only

  Jouw verhaal, onze zorg.

  Wanneer je ouder wordt, verandert je leven. Er is nog zoveel wat je eigenlijk wilt doen en waarvan je wilt genieten. Maar je kunt niet meer alles zelf en moet vaker om hulp vragen. Soms is hulp alleen niet meer voldoende en moet je misschien je eigen, vertrouwde thuis achter je laten. Of elkaar zelfs loslaten. Dan is Oktober er voor jou.

  Of het nu gaat om hulp in het huishouden of intensieve verpleging. Bij je thuis of in één van onze huizen. Wij bieden je de ondersteuning en zorg die je helpt om ouder te worden op een manier die bij je past. En dat doen we op de Kempische manier, met oprechte interesse en zonder aannames.