• Wonen bij Oktober

  • Informatie

Cliëntenraden

Bij Oktober vinden we het belangrijk dat we ook vanuit de cliënten horen als iets beter kan. Een cliëntenraad draagt hier aan bij. Ook als u thuiszorg ontvangt bent u van harte welkom om deel te nemen aan de cliëntenraad of uw mening te delen.

Lees verder

Team Oktober staat voor u klaar.

Versturen
Kwaliteit

Oktober staat voor het leveren van uitstekende zorg waarin de cliënt centraal staat en ervaart dat thuis overal kan. Kwaliteit binnen Oktober richt zich steeds meer op resultaatgericht werken. Niet alleen erover praten en schrijven, maar vooral doen.

Lees verder
Uw kosten en vergoedingen

Hier vindt u informatie over de financiële zaken die komen kijken bij verblijf in één van onze huizen.

Lees verder
Zorg aanvragen

Wanneer u of uw naaste overweegt om in een verzorg- of verpleeghuis te gaan wonen, komen er veel vragen op u af. Op deze pagina vindt u meer informatie over indicaties en over de verschillende verblijfsvormen die wij binnen Oktober bieden. Kunt u wel wat hulp gebruiken? Onze afdeling Zorgadvies kan u hierover adviseren en hierbij ondersteunen.

Lees verder
Zorg op maat

Ook al verblijft u bij ons en wordt u verzorgd of verpleegd, dit mag niet ten koste gaan van uw zelfredzaamheid. Daarom nemen we niet zomaar over, maar kijken we goed naar wat u wel zelf kunt en wilt doen en wat niet. We gaan dus uit van uw mogelijkheden.

Lees verder

Dit kan Oktober voor jou betekenen

Thuis, wonen en specialisaties

Bij Oktober ondersteunen we onze cliënten niet alleen in onze huizen, we komen ook bij de mensen thuis. Onze cliënten zijn bovendien verzekerd van de beste zorg. Waarom? Omdat we ons op verschillende gebieden gespecialiseerd hebben. Of je nu dementie hebt, moet revalideren of nog maar korte tijd te leven hebt: Oktober is er voor jou.

Over Oktober

Wij zijn Oktober. Een organisatie van betrokken en positieve zorgprofessionals. Elke dag zetten wij ons in om kwetsbare ouderen te ondersteunen. We willen dat ze zich thuis voelen, waar ze ook wonen. Met humor, warme aandacht en oprechte interesse in jouw zorgen en behoeften staan we voor je klaar.

Niet gevonden wat u zocht?
Geen probleem.

Typ uw zoekopdracht in de zoekbalk hieronder.

We helpen u graag die extra stap verder.

Zoek
Generic filters
Exact matches only

Jouw verhaal, onze zorg

Wanneer je ouder wordt, verandert je leven. Er is nog zoveel wat je eigenlijk wilt doen en waarvan je wilt genieten. Maar je kunt niet meer alles zelf en moet vaker om hulp vragen. Soms is hulp alleen niet meer voldoende en moet je misschien je eigen, vertrouwde thuis achter je laten. Of elkaar zelfs loslaten. Dan is Oktober er voor jou.

Of het nu gaat om hulp in het huishouden of intensieve verpleging. Bij je thuis of in één van onze huizen. Wij bieden je de ondersteuning en zorg die je helpt om ouder te worden op een manier die bij je past. En dat doen we op de Kempische manier, met oprechte interesse en zonder aannames.