• Wonen bij Oktober

  • Zorg, welzijn en ondersteuning

Verpleging en verzorging

Als u dagelijks verpleging of verzorging nodig heeft en u het een prettig idee vindt om deze hulp continu bij de hand te hebben, dan kunt u bij Oktober uit verschillende woonvormen kiezen. Welke woonvorm het beste bij u past, wordt bepaald door de mate van uw zelfstandigheid. Heel belangrijk want hoe zelfstandiger u bent, hoe beter u het leven kunt blijven leiden dat u gewend bent.

Lees verder
Zorgteam en behandelaars

De behandeling en verzorging van onze cliënten wordt gedaan door een multidisciplinair team van verzorgenden, begeleiders en behandelaars. Soms werken er leerlingen en stagiaires op een afdeling. Op deze pagina leest u meer over uw zorgteam en de behandelaars betrokken bij de zorg voor u of uw naaste.

Lees verder
Activiteiten en ontspanning

Als cliënt binnen Oktober of als bewoner uit de wijk bent u dagelijks welkom bij diverse activiteiten die voor u worden georganiseerd.

Lees verder
Geestelijke zorg

Wanneer u in een zorghuis gaat wonen, is dit een ingrijpende gebeurtenis die veel vragen bij u kan oproepen. Zaken die vanzelfsprekend zijn, dreigen weg te vallen. De kwaliteit van leven kan in het geding komen. U moet hoe dan ook opnieuw een weg zien te vinden in het leven. Dan is het goed om te weten dat er iemand in de buurt is bij wie je terecht kunt om…

Lees verder

Niet gevonden wat u zocht?
Geen probleem.

Typ hieronder uw zoekopdracht in de zoekbalk.

We helpen u graag die extra stap verder.

Zoek
Generic filters
Exact matches only

Onze visie op zorg

Elke cliënt is uniek en heeft een eigen verhaal. U bepaalt zelf de richting van uw leven en de zorg en ondersteuning die daarbij nodig is. Daarbij gaan we uit van hetgeen u nog wèl zelf kan. De medewerkers en vrijwilligers van Oktober doen er vervolgens alles aan om dat samen met u, uw naasten en uw sociale netwerk te realiseren. Gezondheid is niet enkel het domein van de zorgprofessional, maar van ons allemaal.