• Voor wie?.

Voor wie?

Wij zijn er voor alle ouderen in de Kempen, Veldhoven en Aalst-Waalre. Door onze jarenlange ervaring zijn wij expert in de zorg voor en ondersteuning van kwetsbare ouderen. Voor deze doelgroep bieden wij verpleeghuiszorg voor mensen met dementie (psychogeriatrie) en mensen met lichamelijke aandoeningen (somatiek).
Voor mensen

met dementie

In de huizen van Oktober wonen ouderen met een vorm van dementie. Zorgprofessionals, behandelaren, familie en mantelzorgers werken intensief samen om de beste zorg en ondersteuning te kunnen geven aan deze bewoners. Samen bouwen we continu aan onze kennis en expertise rondom dementie. Hier leest u hoe we dat aanpakken. 

Voor mensen met

zware of complexe zorgvragen die verpleging nodig hebben

 
Wij zijn er ook voor ouderen met een lichamelijke aandoening of beperking. Met ziektebeelden zoals Parkinson, ALS en MS. Daardoor hebben we ervaring met veel verschillende verpleegtechnische handelingen. Ook mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) kunnen op een somatische afdeling wonen. Een NAH kan ervoor zorgen dat bewoners snel overprikkeld raken. Hoe we daarmee omgaan? Lees verder via deze link. 

Kwaliteit van leven,

daar gaan we samen voor

Medewerkers en vrijwilligers van Oktober doen er alles aan om dit samen met de bewoner en diens familie en vrienden te bereiken. 

We helpen u graag die extra stap verder.

Zoek
Generic filters
Exact matches only

Jouw verhaal, onze zorg

Wanneer je ouder wordt, verandert je leven. Er is nog zoveel wat je eigenlijk wilt doen en waarvan je wilt genieten. Maar je kunt niet meer alles zelf en moet vaker om hulp vragen. Soms is hulp alleen niet meer voldoende en moet je misschien je eigen, vertrouwde thuis achter je laten. Of elkaar zelfs loslaten. Dan is Oktober er voor jou.