Bergeijk

 • ‘t Hofhuys

Wonen, zorg en welzijn komen samen bij 't Hofhuys

’t Hofhuys is gelegen aan de rand van Bergeijk met aan de ene zijde een bosrijk gebied, en aan de andere zijde het kloppende hart van Bergeijk met haar winkels en gezellige terrasjes.

Naast ’t Hofhuys ligt Theater De Kattendans. Restaurants, een bushalte, een postagentschap en de weekmarkt vindt u in de directe omgeving.

Wonen bij 't Hofhuys

Voor wie?

’t Hofhuys is een modern woonzorgcentrum waar ruimte is voor 45 PG-cliënten en 22 somatische cliënten. De PG-cliënten wonen in kleinschalige woonvormen.

Zorg, welzijn en behandeling

Deze zorg bieden we aan

 • Kleinschalige verpleeghuiszorg voor mensen met lichamelijke aandoeningen en voor mensen met dementie.
 • Dagactiviteiten voor mensen met lichamelijke aandoeningen en voor mensen met dementie.
 • Zorgwoningen.
 • Welzijnsactiviteiten.

De faciliteiten van 't Hofhuys

 • icon svg
  Restaurant De Heerlijkheid
 • icon svg
  Fitness+
 • icon svg
  Stilteruimte
 • icon svg
  Verhuur van ruimtes met catering

Bekijk hier de video van ’t Hofhuys

In deze video geven we je een kijkje bij ’t Hofhuys en vertelt Nell over haar ervaringen.

Contact
Plattegronden & bereikbaarheid
Huisregels
Plattegronden & bereikbaarheid.

Hier vind je de plattegronden van ’t Hofhuys. En we bieden je een overzicht voor het parkeren van auto’s, het stallen van fietsen en de bushaltes dicht bij ’t Hofhuys. Voor de actuele dienstregeling kun je een kijkje nemen op 9292.nl

Huisregels

Bij Oktober leven en werken veel mensen met elkaar. In een dergelijke situatie is het nuttig om afspraken met elkaar te maken over wat men doet of nalaat in de omgeving met elkaar. Goede huisregels die op een democratische manier tot stand zijn gekomen, in overleg met de cliëntenraad, geven helderheid over wat men binnen de instelling over en weer van elkaar mag verwachten.

Binnen Oktober staat voorop dat we proberen zoveel mogelijk aan te sluiten bij het leven zoals de cliënt dat leidt en daarin samen oplossingen te zoeken. Huisregels zijn daarin ondersteunend bedoeld om zo prettig mogelijk met elkaar te wonen. In een Wzd-accommodatie (Wet zorg en dwang) is sprake van een bijzondere situatie; huisregels in een Wzd-accommodatie hebben daarnaast een beschermend karakter.

Toch op zoek naar iets anders?

Alle zorg en ondersteunende diensten bij één aanbieder

Of het nu gaat om hulp in het huishouden of intensieve verpleging. Bij je thuis of in één van onze huizen. Wij bieden je de ondersteuning en zorg die je helpt om ouder te worden op een manier die bij je past. En dat doen we op de Kempische manier, met oprechte interesse en zonder aannames.

Maar hierboven uw keuze

Oktober biedt naast wonen met zorg nog veel meer zorg en diensten aan. Zo bieden we onder andere ook thuiszorg, hulp bij het huishouden en specialistische behandelingen aan. Klikt u hierboven op de bollen om naar onze overige zorg- en dienstverlening te gaan.