• Werken en leren
  in de ouderenzorg

Bekijk de vacatures
 • list-icon8
  Jouw wensen
  staan centraal
 • list-icon10
  Afwisselend
  werk
 • list-icon9
  Uitzicht op
  een vaste baan
 • Fijne secundaire
  arbeidsvoorwaarden

Tover een glimlach op iemands gezicht
Kom werken in de zorg!

Zit je nog op school en wil jij meer weten werken en leren in de zorg? Werk je nu in een ander beroep en wil je graag in de ouderenzorg gaan werken? Of ben je er een tijdje tussenuit geweest en heb je wellicht wat bijscholing nodig? Ook dan zijn wij op zoek naar jou. We leiden je op tot Helpende Zorg en Welzijn plus (niveau 2), Verzorgende IG (niveau 3), Verpleegkundige (niveau 4) of HBO-verpleegkundige (niveau 6). Na het afronden van de opleiding ontvang je het wettelijk erkende diploma en heb je uitzicht op een vaste baan bij Oktober! Bekijk de vacatures via de link hieronder of neem contact met ons op.

 

icon-mail-smallopleidingen@zorginoktober.nl
icon-phone-small 088-2486112

 

Bekijk de vacatures

Vraag- en antwoordpagina leer- en werktrajecten

We hebben een aantal vragen en antwoorden alvast voor je gebundeld. Ben jij benieuwd wat andere toekomstige leerlingen ons al gevraagd hebben? Lees het op deze speciale vraag- en antwoordpagina voor leer- en werktrajecten!

Vraag- en antwoordpagina voor leer- en werktrajecten
Video BBL-traject
Luister naar de verhalen van onze medewerkers en BBL-leerlingen.

Heb jij interesse in het volgen van een BBL-traject? Bekijk deze video dan eens en luister naar de ervaringen van BBL-leerlingen.

play-icon Speel video
“Als BBL’er ben je gewoon één van de collega’s die toevallig ook naar school gaat.”

Het verhaal van voormalig BBL niveau 3 studente Lindsay

Sinds september 2017 werk ik bij Oktober. Na een aantal maanden had ik een gesprek met mijn Teammanager. Ik heb toen aangegeven dat ik graag wilde doorleren binnen de organisatie. Mijn Teammanager gaf toen aan dat ik klaar was voor de opleiding niveau 3. In augustus 2018 ben ik gestart met de opleiding. Inmiddels heb ik de opleiding versneld afgerond.

Het hele verhaal van Lindsay

"Ik wist eigenlijk altijd al dat ik de zorg in wilde. Maar ik wist niet hoe en wanneer. Tot ik achter een busje reed van Oktober…"

Het verhaal van carrièreswitcher Renate

Ik ben een jaar inkoopster geweest bij een groot bedrijf. En daarna heb ik lange tijd als koerier gewerkt. Maar dat was niet mijn ding. Ik wist eigenlijk altijd al dat ik de zorg in wilde. Maar ik wist niet hoe en wanneer. Tot ik achter een busje reed van Oktober. Op het busje stond een lief oud vrouwtje dat me aankeek: ‘kom je ook bij ons werken?’ Toen dacht ik: dit is mijn roeping.

Het hele verhaal van Renate

“Het zorgen voor anderen heeft altijd in me gezeten, maar ik heb de stap nooit durven zetten. Tot nu.”

Het verhaal van lefgozer Bart Pook

Ik deed al vrijwilligerswerk met ouderen voor een stichting en bezoek mijn oma regelmatig in het verzorgingstehuis. Het zorgen voor anderen heeft altijd in me gezeten, maar ik heb de stap nooit durven zetten. Toen wees een verzorgende me op het Lefgozer-traject.” Daarna is het balletje gaan rollen en is hij uiteindelijk aangenomen voor het traject. “Ik heb gekozen voor het Lefgozer-traject omdat de opleiding 1,5 jaar duurt in plaats van 3 jaar. Natuurlijk is het hierdoor wel pittig. Ik moet ook echt weer ‘leren, leren’. Maar omdat ik het superinteressant vind, heb ik de drive om door te gaan.

Het hele verhaal van Bart

Meer weten over werken en leren?
Neem contact op met Janny of Era van Opleidingen!

Wat zijn de dagelijkse werkzaamheden van een Verzorgende? Hoe combineer je studie met werken? Hoe bevalt het werken bij Oktober? Wat is precies het verschil tussen Verzorgende en Verpleegkundige? Past een regulier of een versneld traject beter bij me? Allemaal vragen waar je misschien tegenaan loopt bij het kiezen van een BBL-werkplek. Bel of mail met Opleidingen. Janny of Era gaan graag met je in gesprek!

 

icon-mail-smallopleidingen@zorginoktober.nl

icon-phone-small088-2486112

 

Leren en werken bij Oktober

Wat biedt Oktober jou?

Leren en werken bij Oktober betekent:

 • Een uitdagende baan met volop ruimte voor eigen initiatieven;
 • De mogelijkheid om ervaring op te doen binnen onze negen huizen bij verschillende type afdelingen (psychogeriatrie, somatiek, revalidatie, hospice);
 • Werken met leuke  collega’s in een gezellig en collegiaal team;
 • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden (cao VVT);
 • Ruime doorgroeimogelijkheden;
 • Een leer-arbeidsovereenkomst bij Oktober met uitzicht op een vaste baan.
Kwaliteit van leven,

daar gaan we samen voor.

Vanuit de gedachte ‘Kwaliteit van leven, daar gaan we samen voor’ ondersteunen we kwetsbare ouderen.  Met warme aandacht zorgen we ervoor dat zij zich thuis voelen, waar ze ook wonen. Maar we zorgen niet alleen goed voor onze cliënten. We zorgen ook goed voor onze medewerkers. Als werkgever willen we namelijk dat ook jij je thuis voelt binnen onze organisatie. En dat je alle kansen krijgt om aan je ontwikkeling en professionaliteit te werken.

Interesse?
Neem contact op met Opleidingen


Of bekijk de vacatures:

Ben je benieuwd naar onze vacatures? Bekijk ze door op onderstaande knop te drukken.

Bekijk de vacatures