• Kom werken
  in de ouderenzorg

Lees meer over Leren en Werken bij Oktober
 • list-icon8
  Jouw wensen
  staan centraal
 • list-icon10
  Afwisselend
  werk
 • list-icon9
  Mogelijkheden voor
  bijscholing
 • Fijne secundaire
  arbeidsvoorwaarden

Tover een glimlach op iemands gezicht
Kom werken in de zorg!

Werk je nu in een ander beroep en wil je graag in de ouderenzorg gaan werken? Of ben je er een tijdje tussenuit geweest en heb je wellicht wat bijscholing nodig? Ook dan zijn wij op zoek naar jou. We leiden je op tot MBO 3 verzorgende IG & maatschappelijke zorg of MBO 4 verpleegkundige.  Na het afronden van de opleiding ontvang je het wettelijk erkende diploma en heb je uitzicht op een vaste baan bij Oktober! Bekijk de vacatures en zoek op “een werk-leerplek” of neem contact met ons op.

icon-mail-smallrecruitment@zorginoktober.nl
icon-phone-small 088-2486133

We hebben een aantal vragen en antwoorden alvast voor je gebundeld. Ben jij benieuwd wat andere toekomstige leerlingen ons al gevraagd hebben?
Lees het op deze speciale vraag- en antwoordpagina voor leer- en werktrajecten!

Bekijk de vacatures
“Als BBL’er ben je gewoon één van de collega’s die toevallig ook naar school gaat.”

Het verhaal van BBL niveau 3 studente Lindsay

Sinds september 2017 werk ik bij Oktober. Na een aantal maanden had ik een gesprek met mijn Teammanager. Ik heb toen aangegeven dat ik graag wilde doorleren binnen de organisatie. Mijn Teammanager gaf toen aan dat ik klaar was voor de opleiding niveau 3. In augustus 2018 ben ik gestart met de opleiding. Inmiddels heb ik de opleiding versneld afgerond en ontvang ik op 8 juli 2020 mijn diploma.

Het hele verhaal van Lindsay

"In de thuiszorg kan ik echt de diepte ingaan"

Voormalig hbo-v-studente Demi vertelt

Ik heb altijd geweten dat ik in de zorg zou gaan werken. Op de basisschool liep ik al met een zusterpakje rond. Tijdens mijn opleiding hbo-v heb ik op verschillende plekken stage gelopen: van ziekenhuis tot verpleegafdeling. Voor mijn laatste plek wilde ik kennismaken met de thuiszorg en kon ik bij Oktober terecht.

Het hele verhaal van Demi

“Als BBL’er ben je gewoon één van de collega’s die toevallig ook naar school gaat.”

Het verhaal van carrièreswitcher Bianca

Ik werkte bij de Radboud Universiteit in Nijmegen, waar ik als onderzoeker keek naar de kwaliteit van zorg. Daardoor kwam ik veel in ziekenhuizen of andere zorginstanties, maar al snel merkte ik dat ik zelf aan het bed wilde staan. Ik was 35 jaar, had een baan, drie kinderen, een huis en geen ervaring in de zorg. Ik ging op zoek naar de mogelijkheden en kwam terecht bij Oktober.

Het hele verhaal van Bianca

Dan is ons verkorte traject waarbij je in 1,5 jaar de opleiding Verzorgende niveau 3 doorloopt wat voor jou!

Ben jij een echte Lefgozer?

Ben jij de LEFGOZER (m/v) die wij zoeken? Wil je de overstap maken naar een carrière in de zorg?

Dan kun jij je NU inschrijven voor het Lefgozer-traject. Je volgt een verkort leer-werktraject waarin je in achttien maanden opgeleid wordt tot Verzorgende IG.

Werkervaring in de zorg of een zorgdiploma zijn niet vereist. Een hart voor de zorg, de zin om een nieuw en schitterend vak te leren en een gezonde dosis lef wel! Vanaf de start ontvang je een marktconform salaris en je bent na diplomering verzekerd van een baan. Benieuwd geworden? Kijk op www.lefgozer.nu en meld je aan. Het Lefgozer-traject wordt ondersteund door OPPstap, Transvorm en Zorgkantoor CZ.

Meer weten over werken en leren?
Speeddate je toekomstige collega

Wat zijn de dagelijkse werkzaamheden van een Verzorgende? Hoe combineer je studie met werken? Hoe bevalt het werken bij Oktober? Wat is precies het verschil tussen Verzorgende en Verpleegkundige? Allemaal vragen waar je misschien tegenaan loopt bij het kiezen van een BBL-werkplek. Bel of mail met recruitment. Dan regelen wij een speeddate met je toekomstige collega!

 

icon-mail-smallrecruitment@zorginoktober.nl

icon-phone-small088-2486133

 

Wat biedt Oktober jou?

Als jij bij ons komt werken dan krijg je daar een heleboel voor terug! Leren en werken bij Oktober brengt jou:

 • Een uitdagende baan met volop ruimte voor eigen initiatieven;
 • De mogelijkheid om ervaring op te doen binnen onze 9 huizen en de thuiszorg bij verschillende type afdelingen;
 • Werken met leuke  collega’s in een gezellig en collegiaal team;
 • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden (cao VVT);
 • Ruime doorgroeimogelijkheden;
 • Een leer-arbeidsovereenkomst bij Oktober met uitzicht op een vaste baan.
Samen een plek creëren

waar je je thuis voelt

Vanuit de gedachte ‘thuis kan overal’ ondersteunen we kwetsbare ouderen.  Met warme aandacht zorgen we ervoor dat zij zich thuis voelen, waar ze ook wonen. Maar we zorgen niet alleen goed voor onze cliënten. We zorgen ook goed voor onze medewerkers. Als werkgever willen we namelijk dat ook jij je thuis voelt binnen onze organisatie. En dat je alle kansen krijgt om aan je ontwikkeling en professionaliteit te werken.

Vragen?
Neem contact op met Recruitment

Tineke en Sanne
Recruitmentteam van Oktober