Bladel

 • Kempenland

Wonen, zorg en welzijn komen samen bij Kempenland

Kempenland ligt tegenover Floriaan, aan de rand van Bladel. Met aan de ene zijde een bosrijk gebied en aan de andere zijde het kloppende hart van Bladel met haar winkels, markt en gezellige terrasjes. Bij de hoofdingang stopt dagelijks, volgens schema, een buurtbus richting Middelbeers.

Tegenover Kempenland ligt een busstation en zwembad De Smagtenbocht. Rondom het verpleeghuis, aan de overzijde, kunnen bezoekers gebruik maken van een schaakspel en tafeltennis. Maar ook op het terras is het heerlijk vertoeven.

Wonen bij Kempenland

Voor wie?

Momenteel wordt bij Kempenland zorg verleend aan 75 senioren, waarvan 19 verblijven op een afdeling speciaal voor ouderen met een lichte vorm van dementie. Ook zijn er 9 appartementen voor langdurig verblijf van cliënten die  somatische verpleegzorg nodig hebben.

Zorg, welzijn en behandeling

Bij Kempenland bieden we:

 • Verzorgingshuiszorg
 • Verpleeghuiszorg somatiek
 • Zorgwoningen
 • Partneropname
 • Welzijnsactiviteiten

Voor meer informatie over zorgzwaartepakketten kunt u terecht bij de afdeling Zorgadvies.

De faciliteiten van Kempenland

 • icon svg
  Bibliotheekdiensten
 • icon svg
  Kapsalon
 • icon svg
  Internetcafé
 • icon svg
  Stilteruimte
 • icon svg
  Pedicure / manicure
 • icon svg
  Recreatieruimte

Bekijk hier de video van Kempenland

In deze video geven we je een kijkje bij Kempenland en vertelt Sjaan over haar ervaringen.

Contact
Parkeren & bereikbaarheid
Huisregels
Parkeren en bereikbaarheid

We bieden je een overzicht voor het parkeren van auto’s, het stallen van fietsen en de bushaltes dicht bij Kempenland. Voor de actuele dienstregeling kun je een kijkje nemen op 9292.nl

Waarom huisregels?

Bij Oktober leven en werken veel mensen met elkaar. In een dergelijke situatie is het nuttig om afspraken met elkaar te maken over wat men doet of nalaat in de omgeving met elkaar. Goede huisregels die op een democratische manier tot stand zijn gekomen, in overleg met de cliëntenraad, geven helderheid over wat men binnen de instelling over en weer van elkaar mag verwachten.

Binnen Oktober staat voorop dat we proberen zoveel mogelijk aan te sluiten bij het leven zoals de cliënt dat leidt en daarin samen oplossingen te zoeken. Huisregels zijn daarin ondersteunend bedoeld om zo prettig mogelijk met elkaar te wonen. Op een Wzd-afdeling (Wet zorg en dwang) is sprake van een bijzondere situatie; huisregels op een Wzd-afdeling hebben daarnaast een beschermend karakter. Meer informatie over de Wet zorg en dwang vindt u hier.

Toch op zoek naar iets anders?

Alle zorg en ondersteunende diensten bij één aanbieder

Of het nu gaat om hulp in het huishouden of intensieve verpleging. Bij je thuis of in één van onze huizen. Wij bieden je de ondersteuning en zorg die je helpt om ouder te worden op een manier die bij je past. En dat doen we op de Kempische manier, met oprechte interesse en zonder aannames.

Maak hierboven uw keuze

Oktober biedt naast wonen met zorg nog veel meer zorg en diensten aan. Zo bieden we onder andere ook thuiszorg, hulp bij het huishouden en specialistische behandelingen aan. Klikt u hierboven op de bollen om naar onze overige zorg- en dienstverlening te gaan.